Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.amaryllistour.ro.
Site-ul www.amaryllistour.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat SC AMARYLLIS AGROTOUR SRL.

Contract intre utilizator si SC AMARYLLIS AGROTOUR SRL  denumita in continuare Amaryllis Tour. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet Amaryllis Tour (Site).

Site
Site-ul va este oferit de SC AMARYLLIS AGROTOUR SRL, cu sediul social  in Slobozia Str. Matei Basarab, Nr. 68, Bl X, Sc, D, Ap 2, parter ,cod postal 920072 si punct de lucru la adresa Str. Calea Dorobanti, Nr. 107, Bucuresti si Str.Matei Basarab, Bl 29, Sc C, Ap 4, parter.  Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la punctul de lucru.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

Serviciile Amaryllis Tour
Amaryllis Tour va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

Amaryllis Tour actioneaza ca si Agent
Amaryllis Tour actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
Amaryllis Tour nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Informatiile publicate pe Site
Amaryllis Tour ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.
Amaryllis Tour nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
Amaryllis Tour nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Amaryllis Tour si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Amaryllis Tour pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Amaryllis Tour despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Amaryllis Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Amaryllis Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Amaryllis Tour  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Amaryllis Tour.
Amaryllis Tour nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe site.
Amaryllis Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Amaryllis Tour isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.
In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Amaryllis Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului
Amaryllis Tour nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Amaryllis Tour  nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site
Amaryllis Tour isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea Amaryllis Tour
Amaryllis Tour nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
Amaryllis Tour este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Amaryllis Tour nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Amaryllis Tour. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora
Amaryllis Tour nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Amaryllis Tour sau furnizorii sai.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului
Amaryllis Tour poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Amaryllis Tour. Materialul continut pe Site este proprietatea Amaryllis Tour sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Amaryllis Tour  precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Amaryllis Tour  sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Amaryllis Tour utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Amaryllis Tour va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Confidentialitate
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Amaryllis Tour sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Amaryllis Tour.

Securitate
Amaryllis Tour se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim. Pagina web www.amaryllistour.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita. Amaryllis Tour utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre Romcard. Amaryllis Tour nu primeste si stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre Romcard prin sistemul 3D Secure.
Link-uri catre alte web site-uri
Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a Amaryllis Tour. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a Amaryllis Tour nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care îl vizitati.

Cookie-urile
Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul Amaryllis Tour. Pe langa cookie-urile setate de Amaryllis Tour, site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.
Amaryllis Tour  nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte.

Newslettere
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Amaryllis Tour se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Probleme sau întrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa office@amaryllistour.ro
Modificari ale acestei politici de confidentialitate
Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari. Data ultimei publicari este afisata in partea de sus a acestei pagini.

Politica de Securitate
Amaryllis Tour utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Amaryllis Tour se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Amaryllis Tour.
Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
Amaryllis Tour  utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Amaryllis Tour isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Amaryllis Tour si este guvernat de legile din Romania.

Protectia datelor cu caracter personal, SC Amaryllis Agrotour SRL operator de date cu caracter personal nr. 1641
Amaryllis Tour intelege si respecta importanta datelor dvs. personale. In aceasta sectiune va vom explica cum obtinem, stocam si utilizam datele dumneavoastra. Asadar va rugam sa cititi toata informatia de mai jos pentru a fi la zi cu ce se intampla cu datele dumneavoastra.

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?
Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este SC Amaryllis Agrotour SRL, cu sediul in Str Matei Basarab, Nr 68, Bl X, Sc D, parter, Slobozia-Ialomita inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 21/324/2010, C.I.F. ( Vat Number) RO27426068, detinatoarea licentei de turism nr. 5841/27.10.2014, telefon: 0343 401 041. SC Amaryllis Tour SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 1641.

Care sunt datele personale pe care le colectam ?
In vederea indeplinirii serviciilor turistice oferite de Amaryllis Tour, acesta din urma va colecta date personale necesare pentru a atinge acest scop.
Printre principalele date personale colectate fara a se limita la acestea, se numara: numele, prenumele, data de nastere, adresa de resedinta, e-mail-ul, numarul de telefon, preferintele personale, fotografii, cod numeric personal, sex, serie si numar de buletin, carduri de fidelitate, stare civila, varsta copii, numele copiilor, preferinte.
Turistul este direct raspunzator de corectitudinea datelor, altfel Amaryllis Tour nu va putea sa ofere servicii adecvate. In cazul in care ne sunt furnizate date cu caracter personal ale altei persoane, decat a celei de la care a venit cererea, aceasta din urma este raspunzatoare de a informa si celelelate parti implicate despre politica de prelucrare a datelor a Amaryllis Tour (de exemplu, rude, prieteni, cunostine, relatii).

Cum sunt colectate datele dvs. personale?
Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel:
-cand folositi sectiunea de Contact us din cadrul site-ului
-cand folositi CHAT-ul disponibil pe website fie el online sau offline
-cand realizati o cerere, rezervare sau cumparati un serviciu de pe pagina noastra web sau prin intermediul echipei noastre de la Customer Service: prin e-mail, posta, fax sau telefon.
-cand veniti la unul din sediile noastre din Bucuresti si Slobozia pentru a achizitiona servicii turistice.
-cand va inregistrati ca si utilizator al paginii noastre,
-cand va inscrieti la serviciul de newsletter sau diferite concursuri si promotii
-cand acceptati sa participati la diferitele chestionare lansate de catre Amaryllis Tour, ca operator al portalului www.amaryllistour.ro.
-cand accesati canalele sociale de comunicare. Atentie in aceaste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare.
-informatii primite de la terti, respectiv companii din grup, afiliati, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre in numele dumneavoastra
Pentru a imbunatati relatia dintre agentia Amaryllis Tour si dumneavoastra, utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii despre dvs. Cookie-urile sunt mici fisiere pastrate temporar pe calculatorul vizitatorului (utilizatorul site-ului nostru) continand informatii despre acel utilizator pentru a recunoaste si facilita accesarile ulterioare ale acestui site. Majoritatea browser-elor de internet accepta cookie-uri, dar puteti sterge aceste cookie-uri existente in browser-ul dvs. De asemenea puteti efectua anumite setari pentru a bloca primirea cookie-urilor in viitor.
Pentru a identifica modalitatea de accesare a vizitatorilor nostri, colectam informatia prin aceste cookie-uri, ele ne ofera detalii despre traficul realizat pe site-ul nostru, ofertele cele mai cautate si de asemenea ne dau posibilitatea de a directiona catre vizitator cele mai relevante informatii prin campanii de marketing direct. Nu sunt colectate informatii personale (care va pot identifica) in timpul acestui proces. Daca doriti sa optati pentru a renunta la utilizarea acestor cookie-uri va rugam sa ne scrieti la adresa office@amaryllistour.ro.

Cum folosim datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:
-pentru a va asigura un serviciu la un standard inalt si pentru a va ajuta sa utilizati la maximum resursele paginii noastre web.
-pentru a definitiva rezervarile si achizitiile pe care le-ati efectuat prin intermediul site-ului nostru, aceste date for fi procesate doar in aceste scopuri, odata ce serviciul s-a consumat, acesta vor fi sterse sau anonimizate dupa 60 de zile de la expirarea ofertei sau 60 de zile de la finalizarea serviciului turistic (serviciul turistic se considera finalizat atunci cand toate actiunile legate de acesta s-au incheiat, inclusiv platile legate de acesta), se vor pastra doar datele ce intra sub incidenta legala sau datele pentru care s-a luat un consimtamant expres pentru stocarea acestora in vederea imbunatatirii comunicarii dintre Turist si compania Amaryllis Tour.
-pentru campanii de marketing, acestea includ newsletters cu oferte speciale/personalizate trimise pe e-mail, mesaje promotionale sau personalizate trimise prin SMS si care ajung la numarul de telefon oferit de Turist in momentul cererii. Persoanele vizate pot opta sa nu fie incluse in aceste campanii de marketing sau sa fie contactati doar pe anumite canale, telefon sau e-mail. Tot ce trebuie sa faca este sa trimita un e-mail office@amaryllistour.ro si vor fi contactate in maxim 24 de ore cu o solutie la cererea acestora.

 Dezabonarea se poate realiza si prin intermediul ultimului newsletter primit de la Amaryllis Tour
-sondaje de opinie realizate pentru imbunatatirea serviciilor turistice oferite de Amaryllis Tour. Persoanele vizate pot opta sa primeasca astfel de mesaje si de asemenea pot opta sa nu le mai primeasca printr-un simplu e-mail la office@amaryllistour.ro sau click pe butonul de dezabonare din ultimul e-mail primit.
-alte scopuri administrative si analize interne, precum statistici interne ( de exemplu care este media de varsta a calatorilor Amaryllis Tour)
-in cazul in care ne veti contacta pentru o oferta, vom folosi informatia furnizata pentru a va oferi serviciul cerut (ex.varsta, nume prenume, sex, preferinta dvs. pentru un meniu special, etc). Daca oferta este doar un informativa Turistul are dreptul sa ceara stergerea datelor sale personale sau sa-si ofere acordul pentru ca acestea sa fie pastrate cu scopul eficientizarii comunicarii dintre cele 2 parti sau de a fi inclus in campaniile de marketing organizate de Amaryllis Tour. De altfel datele sunt automat sterse in termen de 60 de zile lucratoare, daca turistul nu-si da acordul de pastrare a acestora sau nu ne ofera un raspuns la cererea primita.
Informatiile pe care ni le furnizati ne vor permite sa va trimitem ofertele noastre speciale, sa va oferim informatii actualizate despre Amaryllis Tour ori partenerii nostri sau orice informatii relevante.
Cateva Exemple:
-Data nasterii ne este necesara in a determina varsta dumneavoastra. Majoritatea companiilor aeriene ofera importante reduceri de pret tinerilor sau seniorilor, insa precizarea varstei exacte este obligatorie.
-Numarul de telefon si adresa de e-mail este obligatorie in definitivarea unei rezervari de bilet de avion sau de vacanta pentru ca trebuie sa avem datele de contact in cazul modificarii zborurilor sau a rezervarilor de vacante.
-Datele de pe cartea de credit. In cazul rezervarilor cu plata online sau a rezervarilor ce necesita o garantie cu carte de credit trebuie sa colectam aceste date pentru a putea procesa plata sau a garanta rezervarea dumneavoastra.
-Datele din actele de identitate sau de stare civila. Legislatia in vigoare ne obliga sa avem un control strict asupra identitatii persoanelor care fac plati peste un anumit nivel sau care solicita asistenta in obtinerea unei vize turistice. Totodata, contractul turistic incheiat intre societatea noastra si dumneavoastra trebuie sa contina aceste date. In cazul zborurilor catre Statele Unite ale Americii sau a altor tari care solicita viza de intrare ne vom asigura ca detineti acest drept cu scopul inalturarii unor situatii neplacute pentru dumneavoastra.
-Datele din permisul de conducere. In cazul inchirierii unui autovehicul sau intermedierii rezervarii la rent a car, suntem obligati sa avem datele din permisul dumneavoastra de conducere pentru a putea face dovada ca aveti dreptul sa conduceti un autovehicul.

Catre cine pot fi divulgate aceste informatii?
Datele despre dvs. pot fi divulgate catre partenerii nostri de servicii turistice (companii aeriene, hoteluri, rent a car, transferuri, etc) si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare. De cele mai multe ori pentru a evita situatiile in care ofertele isi pierd valabilitatea, vom folosi datele oferite pentru a bloca rezervarile astfel incat sa eliminam pe cat posibil disconfortul creat de expirarea ofertei. Amaryllis Tour va incerca sa se asigure ca parteneri sai au o politica de securitate a detelor bine pusa la punct si ca respecta legislatia in vigoare cu privire la datele cu caracter personal. In cazul in care aceste informatii nu sunt disponibile sau furnizorii nu doresc sa le ofere, situatia va fi comunicata catre Turist si va fi nevoie de o aprobare speciala a acestuia.
Datele vor fi coletate de catre angajatii Amaryllis Tour si utilizate pentru a duce la bun sfarsit cererea Turistului. Personalul Amaryllis Tour este instruit in ceea ce priveste importanta datelor personale si de asemenea se afla sub o politica/procedura stricta de utilizare a acestora avand ca scop indeplinirea cererii primit.
Periodic personalul Amaryllis Tour este informat de cele mai noi schimbari in legislatia cu privire la datele cu caracter personal, de asemenea sunt puse la dispozitia angajatilor diferite materiale informative cu scopul testarii cunostintelor legate de procedurile interne ale companiei.
Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari sau achizitii pe pagina noastra web (incluzand aici si echipa noastra de customer service).
Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dumneavoastra catre terte parti sau consultanti care actioneaza in numele nostru sub rezerva obligatiei acestora din urma de a pastra datele dumneavoastra confidentiale. Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informatiile despre rezervarile pasagerilor (pe zborurile catre Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agentiilor guvernamentale in cauza, inca dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informatii sunt folosite in scopul asigurarii securitatii statelor respective.

Transferul informatiei
Pentru indeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informatiile dumneavoastra dincolo de granitele Romaniei sau UE, incluzand tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protectie a informatiei dvs. Vom incerca pe cat posibil sa va anuntam de fiecare data cand va fi cazul de transfer al datelor dumneavoastra in afara spatiului UE.
Sistemul de plata on-line asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment ale partenerului PAYu sau mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cum puteti modifica datele dummneavoastra?
Am incercat sa facem tot posibilul sa va facilitam modificarile pe care intentionati sa le efectuati odata ce ati completat anumite informatii despre dvs. Ori de cate ori va veti conecta cu datele dumneavoastra personale, veti vedea un link denumit „Utilizatori” care va va permite sa modificati sau sa stergeti detaliile dvs. Conform Regulamentului Uniunii Europene 2016/679 aveti dreptul sa modificati sau sa stergeti in parte sau in totalitate datele inregistrate. Daca doriti sa aflati orice alte informatii despre datele pe care le detinem va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@amaryllistour.ro.

Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:
• aveti dreptul de a accesa datele dvs. si a primi informatii despre utilizarea acestora
• aveti dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor (dreptul la rectificare)
• aveti dreptul de a cere stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
• aveti dreptul de a restrictiona utilizarea datelor
• aveti dreptul de a primi datele intr-un format portabil
• aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.
• aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. aveti dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere.

Ce se intampla in situatia in care nu doriti sa dezvaluiti datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal mentionate mai sus ne sunt necesare procesarii rezervarilor dumneavoastra. Trebuie sa mentionam ca ne este imposibil sa procesam rezervari care nu contin aceste date obligatorii.
In cazul in care nu doriti sa ne comunicati aceste date cu caracter personal aveti dreptul de a intrerupe in orice moment rezervarea dumneavoastra.
Profilurile calatorilor
Amaryllis Tour colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin site-ul agentiei sau agentii nostri de turism dedicati.
Aceste date includ numele calatorului, data nasterii, detaliile de contact, preferintele pentru meniuri, datele de facturare, seriilor card-urilor de fidelitate ale companiilor aeriene si alte preferinte de calatorie. Aceste informatii sunt necesare finalizarii rezervarii sau a altor cerinte, precum si pentru scopuri administrative sau analize interne.
Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

Dezabonare
Daca doriti sa nu mai primiti newslettere sau alte detalii despre diferite promotii si oferte speciale va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@amaryllistour.ro sau sa va dezabonati utilizand link-ul din ultimul newsletter primit.

Site-ul amaryllistour.ro utilizeaza cookie-uri
Pentru mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul www.amaryllistour.ro va rugam sa consultati politica noastra de cookies disponibila aceeasi adresa.
Mai jos aveti cateva informatii legate de acestea, in cazul in care aveti nevoie de mai multe, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la office@amaryllistour.ro

Ce sunt cookies?
Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta.
Ce cookie-uri folosim?
_ga si _gid colecteaza date in Google Analytics. Cu ajutorul lor aflam felul in care utilizati site-ul nostru si ne ajuta sa aducem imbunatatiri. Informatiile colectate sunt intr-o forma anonimizata PHPSESSID – este un cookie functional si contine informatii despre sesiunea user-ului. Mai este numit si “cookie de sesiune” si dispare atunci cand inchizi pagina noastra
_atssc, _atuvc, _atuvs – este un cookie aferent serviciul AddThis si tine minte de cate ori a fost distribuita o pagina de catre useri
_hjIncludedInSample, hjUserId – sunt cookie-urile furnizorului nostru Hotjar. Sunt niste cookie- uri de sesiune, temporare, care ne ofera noua date anonimizate despre experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
cookieconsent_status – este cookie-ul care tine minte ca ai acceptat politica noastra de confidentialitate si de cookie pentru ca data viitoare sa nu mai apara bara de jos de accept Toate datele colectate de cookie sunt anonime si nu fac legatura intre informatii si o persoana fizica/juridica.
Cum folosim aceste cookie?
-Analize de performanta si eficienta a site-ului
-Cookie-uri pentru targetare georgrafica. Ne asiguram ca primesti doar ofertele din zona ta de interes
-Cookie-uri de inregistrare pentru o functionalitate buna a site-ului
-Comunicare mai eficienta de marketing
Date personale si cookie
Nu colectam informatii cu caracter personal pentru utilizare folosind cookie. Cookie-urile stocheaza informatia local pe dispozitivul utilizatorului, iar informatiile folosite in analiza, remarketing si targetare sunt anonimizate.
Puteti refuza cookie-urile
Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs. Va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site.
Setari de cookie in Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/196955
Setari de cookie in Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites- store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
Setari de cookie in Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en 
Setari de cookie in Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042
Link-uri utile:
Microsoft cookie guide: http://www.microsoft.com/info/cookies.mspx 
All about cookies: http://www.allaboutcookies.org/ http://www.youronlinechoices.com/ro/