Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Targ de turism online

Amaryllis Tour vine cu surprize la Targul de Turism 2018!!!
V-am pregatit si in 2018 OFERTE SPECIALE si REDUCERI de pana la 150 € CIRCUITE si SEJURURI pentru toate buzunarele, pe toata perioada Targului de Turism al Romaniei, intre 22 – 25 februarie 2018.

Venim in intampinarea turistilor dornici sa-si implineasca visele, atat la Romexpo, la Pavilionul B2, stand 03-04-05-06, cat si ONLINE.
Oferta turistica 2018 poate fi rezervata la tarife reduse la standul partenerului nostru Fibula de la Romexpo,dar si online, pe pagina agentiei de facebook Amaryllis Tour unde am creat un eveniment special denumit "Targ online de turism-Amaryllis Tour" , pe site-ul Amaryllis Tour sau la adresa de e-mail office@amaryllistour.ro.
Destinatiile anului 2018 vor fi asa cum v-am obisnuit de 7 ani, la inaltime!

Dintre circuitele noi pentru anul 2018 cu tarife de invidiat reamintim "Portugalia - Lisabona & Madeira" , "Helsini & Sankt Petersburg - Orasul Palatelor", "Indochina-Laos & Vietnam & Cambodgia" si multe altele.
De asemenea, cei abonati la newsletter vor fi primi care vor afla din timp vestile bune despre vacante de pe intreaga perioada a targului!


Este mai simplu ca niciodata sa beneficiezi de ofertele speciale: 
- rezervi online, pe site, circuitul/sejurul care te intereseaza 
- vii la Targ, la Romexpo si iti facem rezervare pe loc
- ne suni la numarul de telefon 0731 315 191
- ne trimiti un e-mail la adresa office@amaryllistour.ro

Daca nu ati gasit oferta potrivita pentru dumneavoastra in site, specialistii nostri in turism va stau la dispozitie la adresa de e-mail sau la numarul de telefon mentionate mai sus.

Va asteptam cu drag!