Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion 2025

Circuit Anul Nou 2025 Regatul Timpului - Iordania

Citeste mai mult

Revelion 2025

Ziua 1: 26.12.2024 Bucuresti Amman
Intelnirea in aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare spre Regatul Timpului – Iordania

Ziua 2: 27.12.2024 Amman – Aqaba 
Sosire in Amman ne intalnim cu reprezentantul nostru din Iordania,  luam bagajele si pornim  spre Aqaba. Check in si zi libera pentru plaja. Cina La Hotel

Ziua 3 :28.12.2024 Aqaba
Dupa micul dejun putem participa optional la plimbare cu barca cu fundul de sticla ( Coral View si Snorkeling), zi libera pentru relaxare si plaja la resort Berenice, cina la hotel.

Ziua 4 - 5: 29-30.12.2024 Aqaba
Dupa micul dejul zi libera pentru relaxare si plaja ,cina la hotel.


Ziua 6: 31.12.2024 Aqaba – Wadi Rum
Dupa micul dejun facem un tur prin orasul Aqaba magazine, Bazar, cafanele etc. (Aqaba este o zona económica libera de taxe vamale). Putem degusta un delicios si original  sandwich de Falafel asa cum se prepara in Iordania. Continuam  spre Wadi Rum sau ’’ Valea Lunii ’’. Aici vom gasi aventura si  vom simti romantismul Desertul Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj selenar format din vai vechi  si munti  din travertin erodati , crescand  printre nisipuri colorate in alb si roz. Odihna pana la ora 16:45, cand inainte de apusul  si incepem o aventura cu un safari de 2 ore  pentru a explora locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabie, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective din Wadi Rum si locuri unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie(2000),Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015), Alaedeen (2019) ne intorcem la campus nostru, odihna si ne pregatim sa primim anul 2025 cu o petrecere superba cu DJ-ul Nato din Romania Doru Cirjan si altele surprize. 


Ziua 7: 01.01.2025 Wadi Rum – Petra – Amman
Dupa micul dejun, plecam spre unei dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare calare pana in Siq ( Canion ), urmat de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, mormantul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele masa de pranz inclusa.  Continuam apoi spre Amman. Cina si cazare.

Ziua 8:02.01.2025 Amman – (Jerash – Anjara Optional) - Marea Moarta
Dupa micul dejun , incepem ziua cu un city tour al capitalei Amman. Turul panoramic al orasului,plimbare pietonala prin vechiul Amman (Down Town sau in Araba ”Al Balad” ) care este cea mai veche partea a orasului. Se crede ca a fost locuita pentru prima data in perioada neolitica (in jurul anului 6500 i.Hr.). Pietele din Balad au fost traficate de Ammais pe tot parcursul secolului al XX. Acest lucru s-a schimbat ulterior, activitatea comerciala a zonei a inceput sa fie denumita „piete populare” Cele sapte jabal (dealuri) din jurul sau au fost ocupate in acelasi timp si au format perimetrul orasului tanar. Vizitam  Citadela.. ( optional continuam spre nord pentru a vizita splendidul oras greco-roman foarte bine conservat- 
Jerash. Datand din secolul II d.Hr. oras unde vom gasi strazi cu coloane, amfiteatre , biserici , temple si marele forum roman . Vom vizita apoi Anjara si vom face un pelerinaj la Biserica Maicii Domnului  – o pestera reconstruita , care este venerata ca un loc prin care Iisus si mama sa Maria au trecut in timpul calatoriilor lor intre Marea Galilee , orasele Decapolis , Betania dincolo de Iordania si Ierusalim . Anjara a fost desemnat ca loc de pelerinaj. Plecam spre Marea Moarta cina si cazare.

Ziua 9: 03.01.2025  Betania – Muntele Nebo - Aeroport
Dupa micul dejun-optional Betania. Locul Botezului, Betania reprezinta locul sfant unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Mult timp acesta a fost cunoscut doar din Biblie si din textele bizantine si medievale. Mergem mai departe  catre  Muntele Nebo unde vom face un tur al locului unde Moise si-a dat ultima suflare. De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Fagaduintei . Aici se gasesc  ruine din secolele IV-VI, biserici ale caror pardoseli sunt inca acoperite cu un minunat mozaic. Dupa terminarea vizitei ne indreptam spre aeroport.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.