Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 15 rezultate

Germany, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in oraselul Gunzburg la cca 120 km de aeroportul din Stuttgart sau MunchenFacilitati situat chiar langa parc dispune de restaurant buffet 2 restaurante alacarte un magazin LEGO precum si un lac cu o plaja amenajata cu nisip program . . .

Germany, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in oraselul Gunzburg la cca 120 km de aeroportul din Stuttgart sau MunchenFacilitati noul complex format din 4 cladiri Castelul Regelui Castelul Dragonului Castelul Cavalerilor si Hotelul Piratilor deschis in 2018 dispune de restau . . .

Rust, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in orasul Rust la cca 160 km de aeroportul din StuttgartFacilitati construit in stil colonial si format dintro cladire principala cu 4 etaje si 6 cladiri secundare de 3 etaje un parc cu lac de cca 2000mp 3 restaurante cafebar inclus . . .

Rust, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in orasul Rust la cca 160 km de aeroportul din StuttgartFacilitati situat in parc hotelul este realizat in stilul arhitectonic al Romei Antice camere decorate in stil roman restaurante tipic italienesti baruri cafenele sauna baie de . . .

Rust, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in orasul Rust la cca 160 km de aeroportul din StuttgartFacilitati situat in parc hotelul este realizat in stilul unei manastiri portugheze si dispune de restaurant centru spa contra cost solar masaj hamam proceduri piscina exterioa . . .

Rust, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in orasul Rust la cca 160 km de aeroportul din StuttgartFacilitati situat in parc hotelul este realizat in stilul unei mosii spaniole dispune de o curte interioara foarte frumoasa cu plante tropicale restaurant bar piscina exterioar . . .

Rust, Germania
Parcuri de distractii

Localizare situat in orasul Rust la cca 160 km de aeroportul din StuttgartFacilitati situat in parc decorat in stilul unui castel medieval hotelul dispune de dotari moderne restaurant sauna baie de aburi piscina exterioara centru fitness in hotel Be . . .

Italia, Italia
Parcuri de distractii

Localizare la cca 800 m de Parcul Gardaland shuttle la fiecare jumatate de ora catre parcFacilitati hotelul este format din 4 cladiri si dispune de restaurant tip bufet Wonder specialitati locale si internationale restaurant a la carte cafenea bar i . . .

Italia, Italia
Parcuri de distractii

Localizare la cca 800 m de Parcul Gardaland shuttle gratuit la fiecare jumatate de ora catre parcFacilitati hotelul format din 2 cladiri se va deschide in luna iunie 2016 si dispune de restaurant Tutankhamon amenajat in stil egiptean bar la piscina c . . .

Bruhl, Germania
Parcuri de distractii

Localizare hotelul cu tematica africana se afla langa parcul de distractii Phantasialand din orasul BruhlFacilitati 2 restaurante bar camera pentru bagaje 4 lifturi parcare gratuita contra cost seif la receptie pentru copii mascota MOYO in afara or . . .

Bruhl, Germania
Parcuri de distractii

Localizare hotelul cu tematica asiatica construit pe baza principiilor FengShui se afla langa parcul de distractii Phantasialand din orasul Bruhl accesul in parc se face chiar prin gradina hoteluluiFacilitati gradini japoneze 2 restaurante 2 baruri c . . .

Spain (e), Spania
Parcuri de distractii

Localizare hotelul construit in stilul unui sat pescaresc mediteranean este situat la intrarea in parcul de distractiiFacilitati 4 restaurante 1 restaurant a la carte barcafenea Il Caffe di Roma WiFi in lobby lift parcare 2 piscine exterioare deschis . . .

Spain (e), Spania
Parcuri de distractii

Localizare hotelul in stil caribian este situat la aproximativ 5 minute de mers p e jos distanta de parcul de distractiiFacilitati 2 restaurante alacarte 1 restaurant bufet 3 baruri WiFi parcare shuttle gratuit pentru parc inclus 3 piscine exterioar . . .

Paris, Franta
Parcuri de distractii

. . .

Super Oferta Billund Orasul Pieselor de Lego

Itinerariu: Billund

Durata: 2 nopti

Plecari: 17 aprilie