Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Faleza Hotel by Vega


Descriere

Hotelul Vega este incadrat in peisajul Falezei Dunarii si totodata foarte aproape de centrul orasului Galati. Facilitati Hotel Hotel Vega dispune de 51 camere Single, 51 camere Double, 5 Apartamente, 2 Apartamente duplex, 1 Apartament prezidential. Restaurantul hotelului are o capacitate de 220 de locuri. Facilitati Camere Toate camerele dispun de mobilier modern, telefon international, internet, mini bar, aer conditionat, cablu tv. Masa - Mic Dejun Restaurantul hotelului Vega pune la dispozitia clientilor preparate culinare din bucataria nationala si internationala. Micul dejun este servit in sistem tip bufet suedez. Vaporul "Vega", complet utilat, va asteapta oricand pentru o plimbare de o zi pe Dunare sau chiar pentru o calatorie pana in Delta. Vaporul este dotat cu 5 cabine dotate cu pat matrimonial, cu grup sanitar propriu, TV si instalatii de aer conditionat, bar cu 16 locuri la mese, salon cu 32 locuri la mese, terasa cu 16 locuri, instalatie de aer conditionat. Excursii zilnice: - durata minima de inchiriere 4h; - numar de persoane 10 - 30; - consumatie obligatorie - asigurata de prestator (bufet suedez sau meniu prestabilit); - barul dispune de o gama variata de bauturi alcoolice si non-alcoolice. Excursii in Delta Dunarii: - cazare pentru maxim 10 persoane in cele 5 cabine double; - pensiune completa: 3 mese/ zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.