Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 21 hoteluri

Galati, Romania
Galati, Romania

Hotelul Alex Pibunni este situat in centrul orasului la distanta egala de strada Prelungirea Traian si strada Domneasca 50 m si la 250 m distanta de faleza Dunarii Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 12 camere in regim Si . . .

Galati, Romania
Galati, Romania

Pensiunea Casa Majestic este situata in centrul orasului Galati in spatele centrului comercial Winmarkt Facilitati Pensiune Structura de cazare a pensiunii este de 16 camere Single Double si camere Triple Sala de conferinta are o capacitate . . .

Galati, Romania

Vila Classic este situata in centrul orasului Galati vila a fost data in folosinta in martie 2001Vila Classic este situata in centrul orasului Galati vilas a fost data in folosinta in martie 2001 Facilitati Vila Structura de cazare a vilei e . . .

Galati, Romania

Amplasre Hotelul este situat in centrul istoric si administrativ al orasului la numai cateva minute de Port si de Zona libera Dotari generale restaurant Dotari camere TV minifrigider -la cerere baie cu dus Numar total camere 84

Galati, Romania

Hotelul Vega este incadrat in peisajul Falezei Dunarii si totodata foarte aproape de centrul orasului Galati Facilitati Hotel Hotel Vega dispune de 51 camere Single 51 camere Double 5 Apartamente 2 Apartamente duplex 1 Apartament prezidential . . .

Galati, Romania

Hotelul Galati este situat in centrul orasului Galati inconjurat de centre bancare si comerciale in apropierea celui mai pitoresc loc de promenada galateana Faleza DunariiHotelul Galati este situat in centrul orasului Galati inconjurat de centre banc . . .

Galati, Romania

Hotelul Galmondo este situat in centrul orasului Galati si a fost complet renovat in anul 2004Hotelul Galmondo este situat in centrul orasului Galati a fost complet renovat in anul 2004 Facilitati Hotel Hotelul este un loc ideal pentru oameni . . .

Galati, Romania

Hotelul Kreta este situat la 1 km de centrul orasului Galati Hotelul Kreta este situat la 1 Km de centrul orasului Galati Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 22 camere Single Apartament Disco barul are o capacitate de 1 . . .

Galati, Romania