Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasre: Hotelul este situat in centrul istoric si administrativ al orasului, la numai cateva minute de Port si de Zona libera. Dotari generale: restaurant. Dotari camere: TV, minifrigider -la cerere, baie cu dus. Numar total camere: 84 Single:21 Duble:54 - 45 camere cu doua paturi si 9 cu pat matrimonial. Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor. Apartmente junior: 3 - tip garsoniera. Triple: 3 Sali de conferinta: - In cadrul Centrului de Afaceri Dunarea situat in interiorul Complexului hotelier Dunarea, clientii beneficiaza de: Sali de training cu capacitati de 10-20 persoane, dotate cu echipament modern; Sali de tratative, cu capacitati de 40-60 de persoane, dotate cu echipament modern; Sala multifunctionala Club Andy's, cu capacitate de 150 de persoane, care poate gazdui diverse tipuri de evenimente corporate: receptii, cocktailuri, conferinte, lansari, aniversari de firma, etc. Servicii: clientii au posibilitatea sa beneficize de excursii, circuite, servicii de ticketing si multe alte servicii turistice. Servicii masa: serviciile de masa sunt oferite in Restaurantul Rapsodia care invita clientii sa savureze cu preparate specifice bucatariei traditionale romanesti intr-un cadru intim si primitor. In perioada anotimpului cald, oaspetii se pot relaxa pe o terasa cocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.