Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Seaview Patong Hotel


Descriere

REVELION THAILANDA - PHUKET 2019
Perioada: 29.12.2018-06.01.2019

AceasAceastă proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Seaview Patong este situat la un capăt mai liniştit din Patong, însă la câţiva paşi de magazine şi de viaţa de noapte. Acesta oferă 2 piscine în aer liber şi camere cu vedere la mare sau piscină. Amplasat chiar peste drum de plaja Patong, Hotelul Seaview Patong este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului. Oraşul principal Phuket este la 25 de minute de mers cu maşina. Camerele cu aer condiţionat au un balcon privat cu zonă de relaxare. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit/cablu, un seif, precum şi cu facilităţi pentru prepararea de cafea sau ceai. Băile private sunt dotate cu o cadă şi duş.

Tarif: 1479 Euro/ persoana/ sejur 7 nopti

Tariful include:
- bilete de avion Bucuresti-Phuket si retur
- taxele de aeroport si bagaj de cala 23 kg
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti de cazare cu tipul de masa ales
- asistenta in limba engleza pe toata durata sejurului
- cina festiva in noaptea de Revelion

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.