Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andaman Seaview Hotel


Descriere

REVELION THAILANDA - PHUKET 2019
Perioada: 29.12.2018-06.01.2019
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acestă unitate de cazare, amplasată în Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, este orientată către Marea Andaman. Aceasta vă oferă 2 localuri unde puteţi lua masa, 2 piscine în aer liber şi camere spaţioase, prevăzute cu un balcon privat şi o conexiune de internet Wi-Fi. Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveşte zilnic un mic dejun şi oferă un meniu fix la prânz şi la cină. Snackbar-ul Pool serveşte băuturi, precum şi mese uşoare, cum ar fi sandvişuri, salate şi deserturi. Andaman Seaview Hotel - Karon Beach se află la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităţi comerciale şi culinare. Aeroportul Internaţional din Phuket se găseşte la 1 oră de mers cu maşina. Se oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport.

Tarif: 1547 Euro/ persoana/ sejur 7 nopti

Tariful include:
- bilete de avion Bucuresti-Phuket si retur
- taxele de aeroport si bagaj de cala 23 kg
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti de cazare cu tipul de masa ales
- asistenta in limba engleza pe toata durata sejurului
- cina festiva in noaptea de Revelion

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.