Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: In zona rezidentiala si comerciala Al Riqqa, la 200 de metri de emblematicul turn cu ceas din Dubai.
Descriere: Hotelul Orchid Dubai este aproape de zona comerciala de pe strada Al-Riqqa. La numai 10 minute de mers cu masina de centrul orasului si de o serie de mall-uri si cinematografe. Pentru relaxare, Orchid Hotel ofera o piscina pe acoperis si un mic bar langa piscina.
Facilitati hotel: piscina mica pe acoperis, restaurant, bar, club de noapte arabesc si indian cu DJ, piscina mica si adanca cu hidromasaj, sauna, servicii spalatorie si curatatorie, portar.
Dotari camere: Camerele au 24 metri patrati si sunt dotate cu aer conditionat, mobilier clasic din lemn, telefon, ceas desteptator, TV satelit/cablu, internet WiFi gratuit, minibar, uscator de haine, seif, articole de toaleta, uscator de par, baie cu cada.
Website: http://dubaiorchidhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.