Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Italia - Toscana “Sub soarele Toscanei” 2017


Descriere

Destinatie: Italia

Durata: 7 nopti

Toscana este asezata in mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune – strabate tot tinutul. Acesta este presarat cu  minunate coline toscane renumite pentru plantatiile viticole si culturile de maslini. Toscana este considerata a fi punctul de pornire al Renasterii, datorita unor  nume mari ca  Donatello, Michelangelo sau Leonardo da Vinci. Aceasta este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene. Poeti si scriitori ca Dante, Boccacio sau Machiavelli si-au lasat amprenta pe aceste locuri.
Sase localitati toscane au fost desemnate ca facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO: centrul istoric al Florentei, centrul istoric al Sienei, piata catedralei din Pisa, centrul istoric al San Gimignano.

Toscana are si o veche, dar si noua traditie muzicala, si a oferit lumii multi compozitori si muzicieni, cum ar fi Giacomo Puccini si Pietro Mascagni.
Sudul Toscanei este insa diferit fata de restul regiunii, in Maremma specifice fiind marea albastra, plajele lungi, rocile negre, dealurile acoperite de paduri, mlastinile si terenurile netede si baile termale naturale. Ca principal obiectiv turistic putem mentiona Parco Naturale della Maremma. 

In centrul Toscanei, aproape de Florenta putem gasi Volterra, orasul alabastrului prin excelenta. Toscana este renumita in jurul lumii si pentru vinurile sale de calitate. Se pot vizita podgoriile unde se produc clasicele vinuri Chianti, nobilul Brunello di Montalcino si vinuri albe aromate, precum Vernaccia di San Gimignano.


TARIFUL INCLUDE 

Transport avion Bucuresti – Florenta – Bucuresti
7 nopţi cazare la hotel de 4*
Taxele de aeroport 95 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Revelion – 130 euro/pers (nu include masa festiva).
Supliment obligatoriu cina festiva de Revelion – 90 euro/pers.
Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
½ zi excursie optionala inclusa (Pistoia)


TARIFUL NU INCLUDE

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
Mesele  de prânz
Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.



BINE DE ȘTIUT

Avansul la înscriere este de minim 100 €/persoana
Se accepta partaj
Intrările la obiectivele turistice nu sunt incluse în prețul pachetului.
Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor. 
Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti


Atracții

Florenta 
Orasul a inflorit inca din secolul XIV prin piete elegante, biserici decorate cu fresce si palate care acum gazduiesc colectii minunate de arta. In centrul orasului se afla Domul Santa Maria Del Fiore, unde cupola a fost  proiectata de unul din parintii stilului renascentist, Filipppo Brunelleschi.  Aceasta catedrala este inchinata Madonei din Florenta. Complexul cuprinde si faimoasa cladire cunoscuta sub numele de Baptisteriul, considerata cea mai veche cladire a Florentei. Cele mai atractive elemente ale Baptisteriului sunt cele 3 portaluri. Portile Paradisului sunt cele mai apreciate, panelele sunt decorate cu scene din Vechiul Testament, cu un stil narativ si un rafinament tehnologic nemaiintalnite.

Siena 
Siena este de asemenea un alt oras medieval din Toscana care merita sa fie vizitat. Este capitala provinciei cu acelasi nume din Toscana si este inscrisa in lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. In centrul ei se afla Campo, cea mai vestita piata a Italiei, apoi in imediata sa apropiere se inalta Domul, in timp ce, de jur imprejur, un labirint magic de stradute ce ofera un fundal de vis. 

Pisa 
Pisa este o destinatie asaltata de milioane de turisti in fiecare an fiind atrasi in special de faimosul Turn Inclinat. Acesta este celebru pentru ca sta scufundat in solul instabil. 

Insula Elba 
Insula Elba este a treia cea mai mare insula din Italia, dupa Sicilia si  Sardinia. Impreuna cu alte 8 insule incluzand Giglio, Giannutri si Montecristo, face parte din Parcul National al Arhipelagului Toscan, cel mai mare parc marin din Europa. Insula Elba este faimoasa in lume pentru adapostirea imparatului francez Napoleon in 1814, in perioada exilului acestuia. 


Excursii gratuite:

Pistoia- tur de oras!
Se viziteaza orasul Pistoia cu un tur panoramic, in care vom vedea Piazza del Duomo domnata de catre Catedrala San Zeno cu fatada sa romanesca, de Palazzo del Comune si de Palazzo del Podesta. Tot in piata vom vedea Baptisteriul din secolul 14, construit in stil gotic cu marmura alba si verde caracteristica stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci dar si Turnul Catilina. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

Prato 
Prato este localizat langa orasul Florenta cu multe puncte de interes: Basilica,  Piata Centrala  cu Fantana lui Bacchus si Primaria orasului, Palatul Praetorian – unde puteti admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino si multi alti artisti. Tot aici se afla Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construita din ruinele unei vechi inchisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictura murala. Piazza Santa Maria delle Carceri continua de-a lungul strazii Via Mazzini si ajunge in Piazza San Marco, punctul de intalnire intre orasul vechi si modern.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


Excursii optionale:

Florenta 
Florenta are foarte multe lucruri de oferit.  Sunt multe muzee si monumente care nu trebuie ratate cum ar fi: Santa Croce, Piazza della Signoria cu fantana lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. In cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi,  sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo si alti mari artisti ai renasterii. 


San Marino- Bologna
San Marino, republica independenta, esta a treia cea mai mica tara din Europa.
dupa Vatican si Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti si  Muzeul Torturii. Se viziteaza orasul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fantana lui Neptun, indreptandu-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi si Muzeul Civic Arheologic.

Lucca si Pisa 
In Piazza dei Miracoli, Piata Miracolelor- considerata mandria Pisei, se afla Turnul Inclinat, Baptisteriul si Domul. Nu vom rata nici Palatul Cavalier.
Lucca este unul dintre cele mai pitoresti orase din zona Toscanei si o oprire obligatorie in descoperirea frumusetilor toscane. Majoritatea atractiilor din Lucca sunt legate de istoria sa antica: de la urmele amfiteatrului roman care poate fi vazut in Piazza dell’Anfiteatro pana la ramasitele arheologice de sub biserica din secolul 12(prima catedrala din oras), pana la nenumaratele turnuri si vile din secolul 12 pana in secolul 16. Zidurile care inconjoara orasul inca se pastreaza in stare bune, ba mai mult sunt transformate in traseu pietonal, una dintre principalele atractii ale orasului astazi. Se recomanda sa se viziteze si Biserica San Michele in Foro, Basilica San Frediano, Turnul cu ceas sau Turnul Guinigi. 

Insula Elba
Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasa si mai bogata din arhipelagul Toscan. Este incarcata de mii de ani de istorie, panorame uluitoare si povesti despre oameni si civilizatie. Gasim cateva amintiri ale trecutului sau glorios vizitand insula, de la descoperirile arheologice din muzee pana la fortaretele impresionante si constructiile militare cum ar fi Castelul Volterraio si apoi catre resedinta lui Napoleon a anilor 1800, Palazzina dei Mulini.

Siena – San Gimignano
Dimineata vom porni spre Siena – citadela medievala perfecta a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom porni apoi spre San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Turistii au posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata- fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano.

Cinque Terre 
Nu ratati plimbarea de pe Sentiero Azzuro care leaga cele cinci orasele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare - care se inalta spectaculos intre doua promontorii ce se intind pe tarmul stancos al coastei ligurice, din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Vernazza si Monterosso al Mare.


Hotel Le Fonti 4* (Hotel President 4* - sau similar 4* )
www.rghotels.it/accommodation/hotel-le-fonti-4/


Localizare
Hotelul Le Fonti este localizat intr-un punct strategic pentru a descoperi patrimoniul artistic și natural extraordinar de Toscana, mai exact in statiunea Montecatini Terme.

Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, parcare, piscina, acces internet, acces persoane cu dizabilitati, Wine Bar, room service si de asemenea permite accesul animalelor de companie. 

Facilitățile camerelor
Hotelul oferă diverse servicii pentru a îndeplini nevoile clienților noștri. Mobilate cu gust si dotate cu baie proprie , televizor și aer condiționat, uscator de par, frigider, seif.


Hotel Terme Pellegrini 4* (Hotel President 4* - sau similar 4* )
www.rghotels.it/accommodation/hotel-terme-pellegrini-4/ 


Localizare
Hotelul Ambrosiano este situat in inima orasului Montecatini Terme, este aproape de Piazza del Popolo, Terme di Montecanitini Spa si Excelsior Terme.

Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispozitia turistilor: lift, aer conditionat, seif, internet disponibil in receptia hotelului, serviciu de curatatorie, camera de bagaje, sala de conferinta, gradina, zona de lounge cu TV, piscina, bar.

Facilitățile camerelor
Camerele dispun de, aer conditionat, televizor, televiziune prin satelit, baie proprie, telefon, seif, uscator de par. Camerele pot avea vedere catre oras, gradina sau curtea interioara a hotelului.


REDUCERI& SUPLIMENTE

Supliment SGL:  140 euro
Se accepta partaj
Reducere a 3-a persoană: 20 euro
Copil 0 - 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
Copil 2 - 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro

OBSERVAȚII 
Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.



Destinatie: Italia

Durata: 7 nopti

Toscana este asezata in mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune – strabate tot tinutul. Acesta este presarat cu  minunate coline toscane renumite pentru plantatiile viticole si culturile de maslini. Toscana este considerata a fi punctul de pornire al Renasterii, datorita unor  nume mari ca  Donatello, Michelangelo sau Leonardo da Vinci. Aceasta este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene. Poeti si scriitori ca Dante, Boccacio sau Machiavelli si-au lasat amprenta pe aceste locuri.
Sase localitati toscane au fost desemnate ca facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO: centrul istoric al Florentei, centrul istoric al Sienei, piata catedralei din Pisa, centrul istoric al San Gimignano.

Toscana are si o veche, dar si noua traditie muzicala, si a oferit lumii multi compozitori si muzicieni, cum ar fi Giacomo Puccini si Pietro Mascagni.
Sudul Toscanei este insa diferit fata de restul regiunii, in Maremma specifice fiind marea albastra, plajele lungi, rocile negre, dealurile acoperite de paduri, mlastinile si terenurile netede si baile termale naturale. Ca principal obiectiv turistic putem mentiona Parco Naturale della Maremma. 

In centrul Toscanei, aproape de Florenta putem gasi Volterra, orasul alabastrului prin excelenta. Toscana este renumita in jurul lumii si pentru vinurile sale de calitate. Se pot vizita podgoriile unde se produc clasicele vinuri Chianti, nobilul Brunello di Montalcino si vinuri albe aromate, precum Vernaccia di San Gimignano.


TARIFUL INCLUDE 

Transport avion Bucuresti – Florenta – Bucuresti
7 nopţi cazare la hotel de 4*
Taxele de aeroport 95 euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare Revelion – 130 euro/pers (nu include masa festiva).
Supliment obligatoriu cina festiva de Revelion – 90 euro/pers.
Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
½ zi excursie optionala inclusa (Pistoia)


TARIFUL NU INCLUDE

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
Mesele  de prânz
Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.



BINE DE ȘTIUT

Avansul la înscriere este de minim 100 €/persoana
Se accepta partaj
Intrările la obiectivele turistice nu sunt incluse în prețul pachetului.
Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor. 
Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti


Atracții

Florenta 
Orasul a inflorit inca din secolul XIV prin piete elegante, biserici decorate cu fresce si palate care acum gazduiesc colectii minunate de arta. In centrul orasului se afla Domul Santa Maria Del Fiore, unde cupola a fost  proiectata de unul din parintii stilului renascentist, Filipppo Brunelleschi.  Aceasta catedrala este inchinata Madonei din Florenta. Complexul cuprinde si faimoasa cladire cunoscuta sub numele de Baptisteriul, considerata cea mai veche cladire a Florentei. Cele mai atractive elemente ale Baptisteriului sunt cele 3 portaluri. Portile Paradisului sunt cele mai apreciate, panelele sunt decorate cu scene din Vechiul Testament, cu un stil narativ si un rafinament tehnologic nemaiintalnite.

Siena 
Siena este de asemenea un alt oras medieval din Toscana care merita sa fie vizitat. Este capitala provinciei cu acelasi nume din Toscana si este inscrisa in lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. In centrul ei se afla Campo, cea mai vestita piata a Italiei, apoi in imediata sa apropiere se inalta Domul, in timp ce, de jur imprejur, un labirint magic de stradute ce ofera un fundal de vis. 

Pisa 
Pisa este o destinatie asaltata de milioane de turisti in fiecare an fiind atrasi in special de faimosul Turn Inclinat. Acesta este celebru pentru ca sta scufundat in solul instabil. 

Insula Elba 
Insula Elba este a treia cea mai mare insula din Italia, dupa Sicilia si  Sardinia. Impreuna cu alte 8 insule incluzand Giglio, Giannutri si Montecristo, face parte din Parcul National al Arhipelagului Toscan, cel mai mare parc marin din Europa. Insula Elba este faimoasa in lume pentru adapostirea imparatului francez Napoleon in 1814, in perioada exilului acestuia. 


Excursii gratuite:

Pistoia- tur de oras!
Se viziteaza orasul Pistoia cu un tur panoramic, in care vom vedea Piazza del Duomo domnata de catre Catedrala San Zeno cu fatada sa romanesca, de Palazzo del Comune si de Palazzo del Podesta. Tot in piata vom vedea Baptisteriul din secolul 14, construit in stil gotic cu marmura alba si verde caracteristica stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci dar si Turnul Catilina. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

Prato 
Prato este localizat langa orasul Florenta cu multe puncte de interes: Basilica,  Piata Centrala  cu Fantana lui Bacchus si Primaria orasului, Palatul Praetorian – unde puteti admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino si multi alti artisti. Tot aici se afla Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construita din ruinele unei vechi inchisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictura murala. Piazza Santa Maria delle Carceri continua de-a lungul strazii Via Mazzini si ajunge in Piazza San Marco, punctul de intalnire intre orasul vechi si modern.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


Excursii optionale:

Florenta 
Florenta are foarte multe lucruri de oferit.  Sunt multe muzee si monumente care nu trebuie ratate cum ar fi: Santa Croce, Piazza della Signoria cu fantana lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. In cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi,  sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo si alti mari artisti ai renasterii. 


San Marino- Bologna
San Marino, republica independenta, esta a treia cea mai mica tara din Europa.
dupa Vatican si Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti si  Muzeul Torturii. Se viziteaza orasul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fantana lui Neptun, indreptandu-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi si Muzeul Civic Arheologic.

Lucca si Pisa 
In Piazza dei Miracoli, Piata Miracolelor- considerata mandria Pisei, se afla Turnul Inclinat, Baptisteriul si Domul. Nu vom rata nici Palatul Cavalier.
Lucca este unul dintre cele mai pitoresti orase din zona Toscanei si o oprire obligatorie in descoperirea frumusetilor toscane. Majoritatea atractiilor din Lucca sunt legate de istoria sa antica: de la urmele amfiteatrului roman care poate fi vazut in Piazza dell’Anfiteatro pana la ramasitele arheologice de sub biserica din secolul 12(prima catedrala din oras), pana la nenumaratele turnuri si vile din secolul 12 pana in secolul 16. Zidurile care inconjoara orasul inca se pastreaza in stare bune, ba mai mult sunt transformate in traseu pietonal, una dintre principalele atractii ale orasului astazi. Se recomanda sa se viziteze si Biserica San Michele in Foro, Basilica San Frediano, Turnul cu ceas sau Turnul Guinigi. 

Insula Elba
Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasa si mai bogata din arhipelagul Toscan. Este incarcata de mii de ani de istorie, panorame uluitoare si povesti despre oameni si civilizatie. Gasim cateva amintiri ale trecutului sau glorios vizitand insula, de la descoperirile arheologice din muzee pana la fortaretele impresionante si constructiile militare cum ar fi Castelul Volterraio si apoi catre resedinta lui Napoleon a anilor 1800, Palazzina dei Mulini.

Siena – San Gimignano
Dimineata vom porni spre Siena – citadela medievala perfecta a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom porni apoi spre San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Turistii au posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata- fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano.

Cinque Terre 
Nu ratati plimbarea de pe Sentiero Azzuro care leaga cele cinci orasele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare - care se inalta spectaculos intre doua promontorii ce se intind pe tarmul stancos al coastei ligurice, din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Vernazza si Monterosso al Mare.


Hotel Le Fonti 4* (Hotel President 4* - sau similar 4* )
www.rghotels.it/accommodation/hotel-le-fonti-4/


Localizare
Hotelul Le Fonti este localizat intr-un punct strategic pentru a descoperi patrimoniul artistic și natural extraordinar de Toscana, mai exact in statiunea Montecatini Terme.

Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, parcare, piscina, acces internet, acces persoane cu dizabilitati, Wine Bar, room service si de asemenea permite accesul animalelor de companie. 

Facilitățile camerelor
Hotelul oferă diverse servicii pentru a îndeplini nevoile clienților noștri. Mobilate cu gust si dotate cu baie proprie , televizor și aer condiționat, uscator de par, frigider, seif.


Hotel Terme Pellegrini 4* (Hotel President 4* - sau similar 4* )
www.rghotels.it/accommodation/hotel-terme-pellegrini-4/ 


Localizare
Hotelul Ambrosiano este situat in inima orasului Montecatini Terme, este aproape de Piazza del Popolo, Terme di Montecanitini Spa si Excelsior Terme.

Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispozitia turistilor: lift, aer conditionat, seif, internet disponibil in receptia hotelului, serviciu de curatatorie, camera de bagaje, sala de conferinta, gradina, zona de lounge cu TV, piscina, bar.

Facilitățile camerelor
Camerele dispun de, aer conditionat, televizor, televiziune prin satelit, baie proprie, telefon, seif, uscator de par. Camerele pot avea vedere catre oras, gradina sau curtea interioara a hotelului.


REDUCERI& SUPLIMENTE

Supliment SGL:  140 euro
Se accepta partaj
Reducere a 3-a persoană: 20 euro
Copil 0 - 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
Copil 2 - 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro

OBSERVAȚII 
Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.



Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1

Nici o descriere!

Ziua 1

Nici o descriere!