Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Plaza este situat la o poziţie cu adevărat privilegiată, la doar 100 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Laganas.

Localizare

 Hotelul Zante Plaza este situat la o distanta der 100 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Laganas cu viata ei cosmopolită. Laganas este staţiunea turistică cea mai cunoscuta în Zakynthos. Oaspeții de la Zante Plaza Hotel & Apartments pot descoperi plaje minunate și sate de pescuit, precum și orașul Zante la doar 6 km distanță, aeroportul Zakynthos este la 4 km de hotel.

Facilitati camere

 Camerele au un balcon cu vedere încântătoare la piscină. Acestea sunt dotate cu frigider şi aparat pentru prepararea de cafea, unele camere includ şi o chicinetă.

Facilitati Hotel

recepție 24 de ore, schimb valutar, hol și zonă de recepție, TV prin satelit, Wi-Fi, facilități pentru persoane cu dizabilitati, magazin de suveniruri și mini-market , aranjament pentru închirieri de mașini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.