Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul Majestic dispune de camere duble, triple, cvadruple si superioare de familie. Toate camerele sunt spatioase, decorate modern si complet echipate astfel incat sa ofere oaspetilor confort maxim: balcon cu vedere la piscina sau la statiune, baie proprie cu dus sau cada, TV prin satelit, aer conditionat (gratuit), telefon direct, seif (contra cost, 20 euro/saptamana), minifrigider (gratuit) si acces la internet (contra cost, 2 euro/h). Camerele standard au o suprafata de 23 mp.

Activitati/Divertisment
Activitati/Divertisment: Oaspeţii hotelului se pot bucura de serviciile oferite: salon TV, program de animaţie, masa de billiard si de snooker (contra cost), gradina privata unde te vei putea relaxa. Facilitati pentru copii: Piscina in aer liber, loc de joaca. Plaja: Plaja publica este cu nisip fin, iar intrarea in mare lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 sezlonguri).

Facilitati hotel
Hotelul Majestic 4* ofera oaspetilor sai personal multilingv, receptie 24 h, restaurant, bar, bar la piscina, cafenea, lobby, lift, piscina exterioara cu sezlonguri gratuite, centru Spa (masaj, sauna, jacuzzi, sala de gimnastica, salon de infrumuseţare, coafor), conexiune la internet (contra cost, 2 euro/h), gradina frumos amenajata, centru de inchiriere masini, parcare privata gratuita.

Localizare
Hotelul Majestic se afla la cateva minute de plaja cu nisip, la 7 km de capitala, Zante Town, si la 5 km de aeroport. Situat in centrul statiunii Laganas, cea mai animata si importanta statiune din Zakynthos, va puteti bucura de viata intensa de noapte cu cluburi, baruri si restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.