Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Exotica Hotel and Spa by Zante Plaza (Kalamaki)


Descriere

Descriere HOTEL EXOTICA:
Hotelul de tip resort face parte din lantul Surreal Hotels - Zante Plaza Hotels, este complet renovat in iarna 2016-2017, fiind alegerea ideala pentru cupluri si familii.

Tip masa:
All Inclusive


Localizare HOTEL EXOTICA:
Hotelul este situat la 350 de metri de plaja din Kalamaki, la 200 de metri de centrul statiunii, la 4 km de Zante si la 3 km de aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 2 km de proprietate.


Dotari camere:
Hotel Exotica dispune de 80 de camere dotate cu TV, aer conditionat, frigider, wi-fi, safe (contra cost).Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana, iar lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori/saptamana.



Facilitati HOTEL EXOTICA:
La acest hotel se poate juca tenis de masa, biliard si darts, iar zona este cunoscuta printre amatorii de echitatie. Hotelul ofera si un serviciu de inchiriere autoturisme.



Clasificare: 4*



Web: surrealhotels.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.