Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castelli - ADULTS ONLY (Laganas - Ag. Sostis)


Descriere

Descriere hotel Castelli: Castelli este un butiquie hotel de tipul adults only, avand o atmosefera speciala si un farmec aparte. Proprietatea se mandreste cu atentia catre natura si mediul inconjurator, oferind o experienta culinara unica, care respecta principiul 'farm to table', si pentru care a fost premiat. Hotelul a suferit o renovare totala in intervalul 2015-2019.

Localizare hotel Castelli: situat in statiunea Laganas, in zona Agios Sostis, intr-o zona verde si linistita, la aprox. 250m distanta fata de plaja si la cca 800m de centrul statiunii Laganas.

Tip masa: all inclusive.


Plaja: ingusta, la cca 250m.


Dotari camere: toate camerele au fost renovate si includ facilitati pentru cafea/ceai, mini hi-fi, TV, papuci de camera, minibar, AC, uscator de par, baie cu dus, wifi gratuit, balcon, safe ce permite stocarea unui laptop 15'' (contra cost). Curatenia in camere se face zilnic, iar lenjeria si prosoapele se schimba de 2 si 3 ori / saptamana.



Facilitati hotel: receptie 24h, internet, inchirieri biciclete, masini, excursii (contra cost), servicii la cerere si contra cost (doctor, coafeza, posta), mini-biblioteca in lobby, transfer privat aeroport (contra cost), spa Gazebo (contra cost), piscina, gastronomie organica locala, activitati recreative (arta & mestesuguri, seara greceasca, yoga, pilates, aqua gym, gradinarit, muzica live, etc)


Categorie oficiala: 4*


Web: https://www.castellihotel.com/


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.