Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand 3 piscine cu un design atragator, loc de joaca special amenajat pentru copii si o atmosfera destinsa si primitoare, hotelul Admiral este alegerea ideala pentru turistii care doresc sa petreaca o vacanta linistita cu familia, sau pentru cei care vor un weekend de relaxare. Acest hotel face parte din reteaua hoteliera greceasca Xonos - alaturi de alte trei unitati in Tsilivi.Acesta a fost construit in 2000 si a fost renovat complet in anul 2007. Hotelul se afla in imediata apropopiere de plaja din statiune (una dintre cele mai frumoase de pe insula) care se afla la o scurta distanta. Hotelul dispune si de un serviciu de spalatorie, precum si de masaj, manichiura si pedichiura (se plateste o taxa suplimentara), accesul la internet este gratuit in zonele publice ale hotelului, receptie deschisa 24 h , loc de joaca pentru copii, mini market (in hotel), 2 mese de biliard, doctor, restaurant pentru mic dejun de tip bufet, pranz si cina, zona de jocuri, Kids Club, scena exterioara pentru spectacole si karaoke, polo, jocuri in piscina, volei, teren de fotbal, 2 terase in zona piscinelor cu umbrele si sezlonguri gratuite pentru oaspetii unitatii, parcare gratuita in complex si piscina pentru copii.

Localizare

Hotelul Admiral Tsilivi este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni din insula, Tsilivi, la 7 km distanta de aeroport, 200 m fata de centrul statiunii Tsilivi si la numai 80 m distanta de plaja din Tsilivi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, lobby bar, restaurant, parcare, exchange, spalatorie, serviciu de desteptare, mini market, servicii medicale.

Facilitati camere

In cele 170 de camere turistii pot regasi baie proprie cu dus, tv-satelit, frigider, aer conditionat, seif (contra cost,10 euro/saptamana), balcon sau terasa.

Activitati/Divertisment

Turistii pot beneficia de masaj, salon de infrumusetare, acces internet, teren de mini fotbal, salon tv, sala de jocuri, tenis de masa, mini club pentru copii. Hotelul ofera programe de divertisment in fiecare zi la barul de la piscina si pe o scena in aer liber special amenajata pentru programele de divertisment:"Seara Greceasca", "Live Cabaret", "Karaoke", "Live Bands", "Bingo", " Ghicitori ',' Nights Disco”.

Piscina

Turistii se pot delecta la piscina exterioara a hotelului, la barul de la piscina, piscina pentru copii, snack bar, si la cele doua terase de la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.