Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HG TENERIFE SUR APARTAMENTOS


Descriere



Localizare

Apartamentele de la Hg Tenerife Sur se află la 10 minute de mers pe jos de Plaja din Los Cristianos, în sudul insulei Tenerife. Acestea sunt amplasate în grădini şi oferă 2 piscine în aer liber, o saună şi un teren de squash.

Facilitati camere

Apartamentele de la Apartamentos Hg Tenerife Sur sunt concepute în stilul insulelor Canare şi au o terasă privată şi TV. Contra cost, puteţi beneficia şi de TV prin satelit. Sunt oferite o baie privată şi o chicinetă utilată cu un frigider, fierbător de apă, prăjitor de pâine şi aragaz electric.

Facilitati hotel

Complexul de apartamente Hg Tenerife Sur include un bar şi un restaurant.

În zonele publice este disponibil accesul la internet prin cablu, contra cost. De asemenea, sunt oferite o recepţie nonstop şi un birou de turism. Complexul include o sală de jocuri şi o zonă de joacă pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.