Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H-10 TENERIFE PLAYA

   Puerto De La Cruz, Spania

de la
786 
Tarif / persoana
* perioada 20.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Web page:
http://www.hotelh10tenerifeplaya.com

Drinks & Food:
In restaurantul “El Drago” de tip bufet, turistii se pot delecta cu o vedere spectaculoasa la mare, demonstratii de gatit, cine tematice in fiecare saptamana. Restaurantul serveste si mancaruri pentru vegetarieni, la cerere.“El Lagar Bar and Restaurant” si “ Tenerife Bar” ofera clientilor aflati la piscina o gama variata de gustari si bauturi.

Sport si Divertisment:
Turistii se pot relaxa la piscine, sau la jacuzzi-ul in aer liber. Pot beneficia de sezlonguri, teren pentru multiple sporturi, sauna si tratamente de infrumusetare, sala de jocuri.

Localizare:
Hotelul se afla situat in statiunea Puerto de la Cruz la aproximativ 50 m de plaja. Ca punct de atractie, turistii pot vizita celebrul Lago Martianez, un complex destinat pentru plaja si inot, aflat la aproximativ 70 m de hotel. Cel mai apropiat aeroport, Tenerife North Airport, se afla la o distanta de aproximativ 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.