Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA COSTA JARDIN & SPA


Descriere

Situat în mijlocul unor grădini tropicale, Blue Sea Costa Jardin & Spa este la mai puţin de 1 km de plajele din Puerto de la Cruz. Oferă un centru spa, o piscină în aer liber şi camere cu balcon.

Localizare
Hotel Blue Sea Costa Jardin&SPA este localizat in partea de nord a insulei Tenerife, in statiunea Puerto de la Cruz, la 10 minute de mers pe jos fata de cea mai apropiata plaja. In apropiere se gasesc mai multe puncte de atractie, printre care Gradina Zoologica si Gradina Botanica.

Facilitati hotel
Facilitatile oferite de Hotel Blue Sea Costa Jardin&SPA includ: restaurant, bar, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, servicii de calcatorie si spalatorie, curatatorie chimica, business center, sali de conferinta si de petrecere, lounge, magazine, inchirieri auto, magazin de suveniruri, seif, lift, camere de familie si camere pentru nefumatori.Pentru a se relaxa in timpul liber, oaspetii htelului au la dispozitie: piscina cu sezlongur si paturi de plaja, terasa, gradina, bar la piscina, centru SPA si wellness, tobogane cu apa, jacuzzi, masaj, solar, sauna, barbier si salon de frumusete.Hotel Blue Sea Costa Jardin&SPA ofera pentru copii: echipament de joaca pentru exterior, servicii de babysitting, tobogane cu apa.Pentru petrecerea timpului liber, oaspetii de la Hotel Blue Sea Costa Jardin&SPA au la dispozitie: divertisment de seara, mini golf, tenis de masa, camera de jocuri, teren de tenis

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu: baie proprie, articole de toaleta gratuite, TV cu ecran plat, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, birou, balcon, uscator de par, mini-bar, ventilator, dulap, etaje superioare accesibile cu liftul. Suprafata camerelor este de aproximativ 18 m patrati

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.