Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunny Days Boutique


Descriere

Situat într-unul dintre cele mai cosmopolite locuri, in orasul Ixia. Proprietatea este la doar 40 de metri de plajă, cu vedere uimitoare la Marea Egee!

Localizare

Situat la 4 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă. Acest hotel administrat de o familie se află la 6 km de Acvariul din Rhodos și la 9 km aeroport.

 

Facilitati hotel

Hotelul Sunny Days Apartments oferă o piscină în aer liber și un loc de joacă pentru copii. Acest coplex oferă WiFi gratuit, o grădină, facilități de grătar și un snack bar care servește preparate din bucătăria tradițională grecească, un lounge comun și o sală de jocuri, mini club pentru copii, restaurant a la cart, Chiar în fața hotelului se află statia de autobuz,  Proprietatea oferă parcare publică gratuită.

Facilitati camera

Toate unitățile au TV, aer condiționat și balcon. Toate apartamentele sunt prevăzute cu o chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde și un frigider. Baia este dotată cu o cadă.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.