Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYALTON PUNTA CANA RESORT


Descriere

Descriere: Combinand fermecatoarea cultura din Republica Dominicana cu o proprietate de lux, resortul Royalton promite o vacanta de vis in frumoasa Punta Cana. Oaspetii cazati la Royalton Punta Cana beneficiazt de acces la restaurantele si piscinele din Royalton Splash Punta Cana, inclusiv la parcul acvatic, unul dintre cele mai mari din Caraibe.

Localizare: Hotelul se afla pe plaja din Bavaro, Punta Cana, la 27 km de Aeroportul Punta Cana.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon sau terasa, baie cu dus, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif, Wi-Fi gratuit.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, mai multe restaurante a la carte (asiatic, italian, japonez), cafenea, gelaterie, lobby-bar, bar la piscina, bar la plaja, miniclub, club pentru adolescenti, volei pe plaja, tenis de masa, cursuri de dans, cursuri de gatit, aerobic, casino in hotel, waterpark la Royalton Splash, Wi-Fi gratuit, sala fitness, centru Spa (masaj, hidroterapie, tratamente), sporturi nautice (snorkeling, scufundari, caiac).

Web: www.royaltonresorts.com/royalton-punta-cana

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.