Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPRESSIVE PREMIUM RESORT AND SPA PUNTA CANA


Descriere

Descriere
Parte a grupului hotelier IMPRESSIVE RESORTS & SPAS, complexul Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, reprezentand astfel locatia ideala pentru o escapa in cuplu sau pentru distractie la maxim in familie.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 19 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ).

Plaja
Complexul Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana este situat chiar la malul marii, de-a lungul coastei estice a insulei, la o aruncatura de bat de faimoasa Playa El Cortecito, nominalizata cu Certificatul Blue Flag, pentru standardele exigente de a proteja mediul inconjurator si de a promova turismul durabil.

Dotari camere
Complexul Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana pune la dispozitia oaspetilor camere tip junior suites (tropical view rooms, pool view rooms si ocean front rooms), avand o capacitate maxima de patru persoane.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV cu receptie prin cablu si canale internationale, telefon, seif, minibar, canapea, masa si fier de calcat, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata de marmura cu jacuzzi si dus separat, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Serviciul Premium All Inclusive pentru toate camerele cuprinde un cadou de bun venit, un meniu de perne, room service 24/7, halate si papuci de baie, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja, optiuni de servire a mesei in regim a la carte, piscina cu bar integrat.

Facilitati hotel
Parte a grupului hotelier IMPRESSIVE RESORTS & SPAS, complexul Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, reprezentand astfel locatia ideala pentru o escapa in cuplu sau pentru distractie la maxim in familie.

In cadrul complexului Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana exista un restaurant care isi intampina oaspetii cu preparate culinare specifice bucatariei locale si internationale. La barurile disponibile se pot servi bauturi racoritoare si alcoolice, cocktailuri, cafele si gustari usoare.

Printre facilitatile oferite de complexul Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana se numara spectacole de muzica live si divertisment, seri cu cina tematica, seri de film, club de noapte cu DJ, teren de minigolf, cazino, club pentru copii si teren de joaca, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (snorkeling, windsurfing, scuba-diving).

Impressive Premium Resort & SPA Punta Cana cuprinde un centru SPA si Wellness, unde oaspetii se pot relaxa cu masaje terapeutice, tratamente corporale si faciale, terapie cu lumina, hidroterapie, hammam (baie turceasca). Cei activi beneficiaza de acces la sala de fitness, dupa care se pot relaxa la sauna sau la piscina interioara.

Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.impressiveresortspuntacana.com/premium

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.