Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARIBE DELUXE PRINCESS


Descriere

Descriere
Parte a lantului hotelier PRINCESS, resortul Caribe Deluxe Princess ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, fiind ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 27 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ).

Plaja
Resortul Caribe Deluxe Princess este construit la malul marii, pe una dintre cele mai bine cotate plaje din lume (Playa Bavaro), conform statisticilor National Geographic si Tripadvisor, faimoasa pentru frumusetea naturala, nisipul extra fin de calitate superioara si apele cristaline ale Marii Caraibelor.

Dotari camere
Hotelul Caribe Deluxe Princess pune la dispozitia oaspetilor numeroase camere spatioase si suite romantice, ideale pentru cupluri si familii cu copii.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV prin cablu, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte a lantului hotelier PRINCESS, resortul Caribe Deluxe Princess ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, fiind ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Resortul Caribe Deluxe Princess cuprinde sapte restaurante (dintre care unul all inclusive, in stil bufet), o clatitarie, patru baruri all inclusive si snack bar-uri, unde oaspetii pot servi o gama variata de preparate culinare cu specific italian, mexican, pescaresc, gourmet. In cadrul restaurantului de pe plaja Beach House Food Market se servesc mancaruri de tip fast food (hamburgeri, hotdogi, sandvisuri).

Printre facilitatile oferite de resortul Caribe Deluxe Princess se numara o gama larga de activitati recreative si sportive, precum un centru SPA si Wellness, teren de tenis, teren de golf, tir cu arcul, jocuri de societate, salon de infrumusetare, cazino, club pentru copii, piscine exterioare si interioare, jacuzzi, sauna, sala de fitness.

La cerere, personalul resortului Caribe Deluxe Princess poate organiza mese festive, conferinte si diverse evenimente.

Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.princess-hotels.com/en/punta-cana/punta-cana-princess/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.