Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Intercontinental Mauritius Resort (Balaclava)


Descriere

Situat pe coasta de nord-vest, Intercontinental Mauritius Resort este locul perfect pentru a explora atractiile turistice ale insulei. Aproape de capitala, Port Louis, si la mica distanta de plajele si golfurile din zona turistica de nord, proprietatea de pe malul apei ofera o cazare de lux atat pentru cei care cauta aventuri, cat si pentru oaspetii care doresc sa se relaxeze.

Facilitati camere

DELUXE OCEAN FACING ROOM
Fiecare cameră este concepută pentru recreere, unde vă puteți relaxa pe coloana sonoră a valurilor care sărută coasta. Camerele răspund nevoilor cuplurilor, familiilor, aventurierilor solo sau celor care se afla in calatorii de afaceri.
Camerele Deluxe Ocean Facing sunt sanctuare elegante, cu vedere la grădini și la Oceanul Indian.

Facilitati hotel

Complexul dispune de patru restaurante, care ofera preparate gourmet internationale, gustari sanatoase, vinuri premium si produse locale proaspete. Exista sali de conferinte si intalniri, plus locuri interioare si exterioare pentru a gazdui nunta visurilor tale. Ofera, de asemenea, SPA InterContinental, unde terapeutii instruiti realizeaza ritualuri antice de wellness si tratamente moderne pentru a restabili corpul, mintea si spiritul.
Pentru iubitorii de adrenalina, exista o gama larga de activitati si excursii oferite. Echipamente - caiace, hidrobiciclete, schi nautic si multe altele - sunt disponibile la Boat House, in timp ce la Centrul de scufundari puteti gasi tot ceea ce este necesar pentru a explora adancurile apei. Sunt disponibile, de asemenea, expeditii de pescuit de adancime, excursii de navigatie si plimbari cu barca cu podeaua de sticla, precum si tururi ale taramului uimitor din Mauritius.
Centrul de fitness este echipat cu cele mai noi aparate cardio si de antrenament cu greutati. Exista, de asemenea, doua piscine infinite si un teren de tenis, ca sa nu mai vorbim de un concierge de agrement care poate organiza activitati recreative in afara locului, poate rezerva inchirieri auto sau poate organiza o runda de golf.
Turistii juniori sunt ingrijiti cu experienta la Planet Trekkers Kids’ Club, situat chiar pe malul marii. Sub supravegherea unei echipe calificate si grijulii, copiii cu varste intre 4 si 12 ani se pot bucura de un program divers de activitati, inclusiv aventuri marine, construirea de castele de nisip, pictura pe fata si vanatoare de comori in gradinile resortului.
 

Localizare

Situat la doar 60 de minute de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam si la doar 20 de minute de mers cu masina de capitala Port Louis, InterContinental Mauritius Resort se afla la mica distanta de restaurante cosmopolite, centre de shopping si obiective culturale si istorice importante.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.