Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB MIRADOR


Descriere

THB Mirador este un hotel de 4 stele si se afla in orasul Palma de Mallorca, la o distanta de 1.5 km de centrul istoric.

Puncte forte
- Piscina exterioara- Centru wellness- Situat in oras

Localizare
Hotelul THB Mirador este situat in orasul Palma de Mallorca pe promenada orasului. In apropierea hotelului se gasesc magazine, baruri si restaurante. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Pacha Mallorca Nightclub (500 m), Clubul de iahting din Palma (600 m) si Portul din Palma (900 m). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 8.8 km fata de hotel

Plaja
Cea mai apropiata plaja este plaja Can Pere Antoni, aflata la o distanta de aproximativ 2.9 km. Plaja are o lungime de aproximativ 750 m si o latime de aproximativ 30 m si este folosita de cei mai multi localnici si turisti care au cazarea in orasul Palma de Mallorca. Plaja este amenajata, curata si dispune de toate facilitatile, avand Steag Albastru. Se ofera si posibilitatea de a practica sporturi de apa.

Facilitati hotel
Hotelul THB Mirador pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, gradina, piscina exterioara, restaurant, bar, internet wireless, centru wellness, receptie 24 ore, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul dispune de parcare privata in limita locurilor disponibile, contra cost.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 109 camere astfel: camere single, camere duble si camere family. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, minibar, balcon, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.