Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL ANTILLAS BARBADOS


Descriere

Hotelul Sol Antilas Barbados este inconjurat de gradini frumoase, cu o priveliste impresionanta asupra Marii Mediterane. Localizat intr-o zona linistita, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa combine un sejur relaxant cu viata de noapte si distractia din statiune. Hotelul se afla la doar 50 m de statia de autobuz. Ca majoritatea hotelurilor din lantul Sol si Sol Antillas Barbados este dedicat familiilor cu copii, avand un miniclub bine dezvoltat cu tematica Flintstones.

Localizare:hotelul Sol Antilas Barbados este localizat pe malul marii, cu vedere spre golful Magalluf, la 26 de km de aeroportul din Palma.

Dotari camere:complexul este format din 2 cladiri cu 757 de camere: cladirea Antillas (329 de camere) si cladirea Barbados (428 de camere). Hotelul dispune de camere duble, 32 de duble comunicamente (doar in cladirea Barbados) si 20 de junior suites.Toate camerele sunt dotate cu: terasa sau balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider (contra cost), internet prin cablu (contra cost), uscator de par, fier de calcat si masa de calcat.

Facilitati hotel:hotelul Sol Antilas Barbados are 2 restaurante, cate unul in fiecare cladire, lobby bar, bar la piscina, 4 piscine (3 exterioare, pentru adulti, doua dintre ele cu sectiuni pentru copii si o piscina interioara cu jacuzzi), terasa, zona de distractie pentru copii cu tematica Flintstones cu teren de joaca, (Flintstones Fun Park), miniclub: Baby Rock (8 luni la 4 ani, zilnic, exceptand duminica), amm Bamm (5 – 12 ani) si Teenager’s Cluj (13-18 ani), centru fitness cu sauna si masaj (contra cost), room-service, Internet Wi-Fi in spatiile publice (contra cost), animatie cu muzica live pe terasa din cladirea Antillas – zilnic exceptand lunea si vinerea, cand se organizeaza petreceri Chill Out sau Latino la piscine din cladirea Barbados, serviciu concierge (contra cost).

Facilitati copii:piscina, zona de distractie pentru copii cu tematica Flintstones cu teren de joaca, (Flintstones Fun Park), miniclub: Baby Rock (8 luni la 4 ani, zilnic, exceptand duminica), amm Bamm (5 – 12 ani) si Teenager’s Cluj (13-18 ani)

Plaja:plaja din Magalluf are 900 m lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri, de la un capat la celalalt. Sezlogurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.

Tip masa:demipensiune, all inclusive (cu supliment).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.