Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pure Salt Port Adriano (Adults Only)


Descriere

Descriere HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul Port Adriano este un hotel de 5* dedicat exclusiv adultilor. Hotelul ofera liniste si relaxare cuplurilor, iar prin inalta calitate a serviciilor de 5 stele poate satisface si cei mai pretentiosi turisti. Aici veti gasi cadrul perfect pentru a va bucura de soare, nisip si mare in Mallorca, puteti admira frumusetile peisajelor din jurul hotelului si apusul de pe terasa. Hotelul are o arhitectura impunatoare si eleganta, inspirata din stilul traditional al insulei Mallorca.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.


Localizare HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul se afla pe malul marii, aproape de plaja, la 27 km de aeroport si la 18 km de centrul orasului Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Dotari camere:
Hotelul are camerele dotate cu: balcon, TV satelit, baie cu cada si uscator de par, seif, minibar, fier de calcat, aer conditionat, telefon, halat, Wi-Fi gratuit, facilitati preparare ceai/cafea.


Facilitati HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, 3 restaurante a la carte, bar, piano bar, gradina, terasa, lift, camera de bagaje, aer conditionat, snack bar, sala de fitness, teren de golf in apropiere cu transport gratuit de la hotel, 3 piscine, (2 exterioare si una interioara), terasa pentru plaja, centru spa & wellness, masaj (contra cost), cada cu hidromasaj, baie turceasca, baie cu aburi, rent-a-bike, rent-a-car.


Web: www.puresaltluxuryhotels.com/port-adriano

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.