Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmanova Suites by TRH Hotels

de la
1085  935 
Tarif / persoana
* perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL PALMANOVA SUITES BY TRH HOTELS:
Hotelul renovat complet in 2019 si reclasificat la 4* se afla pe promontoiul dintre statiunile Magalluf si Palmanova, clientii bucurandu-se atat de linistea zonei in care se afla cat si de apropierea de centrele de distractie si de zonele de cumparaturi.

Tip masa:
Fara masa, Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL PALMANOVA SUITES BY TRH HOTELS:
Hotelul se afla in apropierea plajelor celor doua statiuni intre care se afla, una la 150 de metri si cealalta la 600 de metri de hotel .Orasul Palma se afla la 17 km iar Aeroportul Palma la 29 km.

Dotari camere:
Hotel Palmanova Suites are camerele dotate cu balcon, baie cu uscator de par, seif (contra cost), telefon, TV satelit, Wi-Fi gratuit, minibar (contra cost), aer conditionat. Apartamentele au in plus fata de Suite si chicineta utilata complet.

Facilitati HOTEL PALMANOVA SUITES BY TRH HOTELS:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: 1 piscina exterioar pentru adulti cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, 1 picina exterioara pentru adulti semi-acoperita, 2 piscine pentru copii, restaurant bufet, cafenea, Wi-Fi gratuit, teren de tenis, receptie 24h, camera pentru bagaje, aer conditionat.

Web: palmanovasuites.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.