Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Isabel (Adults Only)

   Playa De Palma, Spania

de la
1246  1122 
Tarif / persoana
* perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: acest Hotelmso-ansi-language:RO"> este cea mai buna optiune pentru turisti, pentru a se bucura de viaCalibri;mso-ansi-language:RO">tmso-ansi-language:RO">a de noapteRO"> din Playa de Palma deoarece ca exista o mare varietate de pub-uri, baruri RO">simso-ansi-language:RO"> discoteci in apropiere. Hotelul este destinat adultilor, cu varsta de peste 16 ani.


Localizare: 200 m fata de plaja, la 5 km fata de aeroportul din Palma si la 4 km fata de centrul orasului Palma.


Facilitati camere: dispune de 132 de camere, dotate cu: aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie, balcon, seif (contra cost).


Facilitati hotel: receptie, gradina, restaurant si terasa, bar, piscina exterioara, sauna si piscina incalzita iarna, lounge cu TV, Wi-Fi gratuity in lobby, tenis de masa, biliard, lift. Personalul amabil al hotelului va satisface solicitarile oaspetilor cu promptitudine, asigurand un sejur memorabil.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: demipensiune, pensiune complete (cu supliment), all inclusive (cu supliment).


www.thbhotels.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.