Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KILIMANJARO HOTEL.


Descriere

Hotelul Kilimanjaro este un hotel de 3 stele si se afla in statiunea El Arenal, o statiune animata preferata de tineri.

Puncte forte
- Piscina exterioara- Situat in centrul statiunii- Facilitati pentru copii

Localizare
Hotelul Kilimanjaro este situat la aproximativ 300 m de plaja din El Arenal, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante si cluburi. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: El Arenal Marina (400 m), Aqualand El Arenal  (700 m), Mega Park Nightclub (1.6 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 5.6 km fata de hotel.

Plaja
Plaja El Arenal are o lungime de 210 m si se continua cu Playa de Palma. Plaja El Arenal se deosebeste de Playa de Palma prin prezenta palmierilor care ofera un aer tropical. Plaja este cu nisip fin si intrare lina in mare si ofera multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing, water skiing, banana boat rides. Pe promenada de langa plaja gasim cafenele, baruri, restaurante si magazine de suveniruri.

Facilitati hotel
Hotelul Kilimanjaro pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, piscina exterioara, restaurant, bar, centru de inchiriere biciclete si masini, biblioteca, internet wireless, camera de bagaje, receptie 24 ore, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare privata.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 142 camere astfel: camere single, camere duble si camere triple. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par, balcon, internet wireless (contra cost).

Facilitati copii
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: club pentru copii, patut (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.