Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM AYRON PARK


Descriere

Hotelul HM Ayron Park este pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta departe de agitatia urbana, intr-un mediu insorit unde aspectul modern al hotelului impreuna cu vederile de neegalat si briza racoroasa a marii, se imbina perfect.

Puncte forte

- Situat aproape de plaja
- Camere spatioase si moderne
- Piscina exterioara
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul HM Ayron Park este situat la doar 50 m de plaja. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Biserica Iglesia La Porciuncula (la 1 km de hotel), Parcul acvatic de distractii Aqualand El Arenal (la 1 km de hotel), Acvariul Palma (la 3 km de hotel) si Piata Saptamanala de unde se pot cumpara diverse fructe si legume (la 3.5 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca, se afla la o distanta de aproximativ 4.6 km fata de hotel.

Plaja

Plaja cu nisip fin si auriu situata in Ses Cadenes, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie Hotelul Hotelul HM Ayron Park, se numara: camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, terasa la soare si gradina, bilete la atractii si spectacole (contra cost), restaurant in incinta hotelului, snack-bar, parcare publica gratuita la proprietate, piscina exterioara si interioara, centru wellness & spa, sauna, diferite tipuri de masaj (contra cost), serviciu de trezire, camera de bagaje, bancomat, birou de turism, serviciu de curatat si calcat haine (contra cost), sali de conferinta si petreceri (contra cost), aer conditionat, incalzire, lift, inchirieri auto.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 221 camere spatioase si moderne. Camerele duble standard au o suprafata de 20 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata si uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, aer conditionat, seif, balcon, birou, incalzire, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.