Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL TAURUS PARK.


Descriere

Hotelul Grupotel Taurus Park reprezinta alegerea ideala pentru cei care vor sa isi petreaca vacanta intr-o oaza de liniste si relaxare, care se imbina intr-o armonie perfecta cu toate facilitatile necesare confortului de acasa alaturi de familie.

Puncte forte

- Situat aproape de plaja
- Camere spatioase si confortabile
- Facilitati pentru copii
- Piscina exterioara
- Internet wireless gratuit

Localizare

Hotelul Grupotel Taurus Park este situat la aproximativ 450 m de magnifica plaja Playa de s’Arenal de pe insula Mallorca. In apropierea hotelului se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la aproximativ 850 m de hotel), Acvariul Palma (la aproximativ 2.8 km de hotel), Piata Saptamanala de unde se pot cumpara fructe si legume (la aproximativ 3.3 km de hotel) si Plaja Purobeach (la aproximativ 4.4 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 4.2 km fata de hotel.

Plaja

Playa de s’Arenal este o plaja cu nisip fin si auriu situata in Es Pil-Lari, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul Grupotel Taurus Park, se numara: camere pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, lift, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare (contra cost), internet wireless gratuit, parcare gratuita (disponibila la o locatie din apropierea hotelului), terasa la soare si gradina, restaurant si cafenea in incinta hotelului, snack-bar, centru wellness & spa, sala de fitness, sauna si bai turcesti, inchirieri auto, aer conditionat, inchirieri de biciclete, sala de conferinte si petreceri (contra cost), transfer aeroport (contra cost), spatiu de depozitare a bagajelor, birou de turism, schimb valutar, seri tematice, serviciu de curatat si calcat haine (contra cost), serviciu de concierge, meniuri cu diete speciale (la cerere).

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 341 camere, spatioase si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 30 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, cada cu hidromasaj, uscator, televiziune prin cablu si telefon, seif, balcon, aer conditionat, sauna, piscina privata, priza langa pat, radio, serviciu de trezire, aer conditionat si incalzire, minibar, birou.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: serviciu de babysitting (contra cost), teren de joaca pentru copii, piscina pentru copii, club pentru copii cu diferite jocuri si activitati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.