Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sun Siyam Vilu Reef pune la dispoziţie vile spațioase, piscină în aer liber și un centru de scufundări, asigurând o atmosferă relaxată la malul mării. Proprietatea are 2 restaurante și sală de sport. Vilele amenajate elegant au podea și mobilier din lemn, precum și aer condiționat. Oferind vedere la plajă sau ocean, fiecare vilă este dotată cu minibar, TV cu canale prin cablu/satelit, inclusiv canale chinezești și duș cu apă caldă. Se oferă articole de toaletă gratuite și papuci. Accesul la internet WiFi este gratuit în camere. Sun Siyam Vilu Reef se află la un zbor de 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male. Oaspeții pot opta pentru tratamente de masaj la Sun Spa sau pot juca volei și tenis. Complexul are un birou de turism și magazin de suveniruri. Personalul proprietății vorbește și chineză. Restaurantul Aqua servește un mic dejun internațional tip bufet, iar restaurantul Wll Done oferă un meniu à la carte cu fructe de mare proaspete și mâncăruri locale. Oaspeții pot savura băuturi la barul Nautilus, la barul de la piscină și în cramă.

Localizare Hotel

Sun Siyam Vilu Reef se află la un zbor de 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel

Sun Siyam Vilu Reef pune la dispoziţie vile spațioase, piscină în aer liber și un centru de scufundări, asigurând o atmosferă relaxată la malul mării. Proprietatea are 2 restaurante și sală de sport.

Oaspeții pot opta pentru tratamente de masaj la Sun Spa sau pot juca volei și tenis. Complexul are un birou de turism și magazin de suveniruri. Personalul proprietății vorbește și chineză.

Restaurantul Aqua servește un mic dejun internațional tip bufet, iar restaurantul Wll Done oferă un meniu à la carte cu fructe de mare proaspete și mâncăruri locale. Oaspeții pot savura băuturi la barul Nautilus, la barul de la piscină și în cramă.

Facilitati Camere

Vilele amenajate elegant au podea și mobilier din lemn, precum și aer condiționat. Oferind vedere la plajă sau ocean, fiecare vilă este dotată cu minibar, TV cu canale prin cablu/satelit, inclusiv canale chinezești și duș cu apă caldă. Se oferă articole de toaletă gratuite și papuci. Accesul la internet WiFi este gratuit în camere.

 

Reef Villa


Suprafața vilei: 

78 m²

Această vilă este construită deasupra oceanului şi are cadă cu hidromasaj.

Jacuzzi Deluxe Beach Villa

Suprafața vilei: 76 m²

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.