Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sun Siyam Iru Fushi este un complex situat în inima atolului Noonu. Dispunând de 221 de vile spațioase pe plajă, complexul are o piscină infinită numai pentru adulți, cu vedere la Oceanul Indian și o piscină de familie într-un cadru tropical luxuriant. Oaspeții se pot relaxa la The Spa by Thalgo France, ofera o varietate de masaje și tratamente spa. Situat la 45 de minute de zbor pitoresc cu hidroavionul fata de Aeroportul Internațional Malé, The Sun Siyam Iru Fushi are un recif fabulos și o grădină Nemo, unde toți oaspeții se pot bucura de snorkeling cu echipamentul de snorkeling oferit gratuit. Sun Siyam Iru Fushi este la 8 km de Minaavaru Dive Site, Iguraidhoo Dive Site este la 10 km. Vilele luxoase și elegante au o terasă privată cu o cabană pe plajă. Toate au TV cu ecran plat. O baie privată mare dotată cu o cadă I-spa, articole de toaletă gratuite și duș cu efect de ploaie în aer liber. WiFi gratuit este disponibil în toate camerele și zonele publice. Oaspeții se pot bucura de vedere la grădină în timp ce se antrenează la centrul de fitness. Sunt disponibile o varietate de sporturi nautice, inclusiv navigație, windsurfing, flyboarding și scuba diving. 15 localuri cu produse alimentare și băuturi oferă o gamă largă de băuturi și mâncăruri internaționale, inclusiv opțiuni tip bufet cu stații de gătit live. Oaspeții pot lua și mese private pe plajă.

Localizare Hotel

The Sun Siyam Iru Fushi este un complex cu suprafața de 21 ha, situat în inima Atolului Noonu. 

Aflat la un zbor scenic de 45 de minute de la Aeroportul Internațional Male, Sun Siyam Iru Fushi Maldives are un recif fabulos și o grădină Nemo, unde oaspeții se pot bucura de snorkeling, utilizând echipamentele de snorkeling disponibile gratuit. Sun Siyam Iru Fushi Maldives este la 8 km de zona de scufundări Minaavaru și la 10 km de zona de scufundări Iguraidhoo.

Facilitati Hotel

 Oferind 221 vile spațioase amplasate pe apă și pe plajă, acest complex are o piscină infinită pentru adulți cu vedere la Oceanul Indian și o piscină de familie, amplasată în împrejurimile luxuriante tropicale. Oaspeții se pot relaxa la The Spa by Thalgo France, care oferă o varietate de masaje și tratamente spa de semnătură, inspirate de practicile de vindecare occidentale și orientale.

Oaspeții pot admira vederea la grădină în timp ce se antrenează în centrul de fitness. Sunt disponibile diverse sporturi nautice, printre care navigație, windsurfing, fly boarding și scufundări.

Complexul cuprinde 15 localuri cu mâncăruri și băuturi, care oferă o gamă largă de băuturi și preparate internaționale, inclusiv opțiuni tip bufet cu bucătărie deschisă. În plus, oaspeții se pot bucura de mese private pe plajă.

Facilitati Camere

Vilele luxoase și elegante au terasă privată cu o cabană pe plajă. Toate camerele au TV cu ecran plat. Baia mare privată include o cadă I-spa, articole de toaletă gratuite și papuci. De asemenea, există un duș în aer liber. WiFi este disponibil gratuit în toate unitățile de cazare și zonele publice.

Deluxe Beach Villa

Dimensiune 128 m²

Oferind o terasă, aceste camere moderne cu aer condiţionat au zonă de relaxare cu canapea, frigider, seif şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player. Baia privată are cadă spa, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Deluxe Beach Villa with Pool

Suprafața vilei: 150 m²

Vila Deluxe Beach are o piscină privată în cadru natural.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Fitness
Room Service
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Spalatorie - Curatatorie
Lux

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.