Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Maldives Kooddoo


Descriere

Complexul are 43 de vile deasupra apei și 25 de vile pe malul mării, majoritatea vilelor oferind vederi uluitoare la apus și 20 de vile cu propria lor piscină. Vilele au design elegant și contemporan, în culori izbitoare, WiFi gratuit, porturi de încărcare USB și prize universale. Restaurantul Alita, deschis pe tot parcursul zilei, serveşte preparate din bucătăria pan-asiatică și are zone de luat masa în interior şi în aer liber, cu vedere la piscină și lagună. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și delicatese, iar complexul are un lounge bar deasupra apei - Vistas. Este disponibil şi un meniu care poate fi servit în vile, la orice oră. Suvadiva este un spa cu tematică marină, care oferă o gamă largă de tratamente și terapii pentru oaspeți, inclusiv masaje, exfolieri, împachetări și tratamente faciale. Suvadiva Divers Maldives este un centru de scufundări certificat PADI, de 5 stele, și un centru de sporturi nautice, cu acces ușor la atolul Gaafu Alifu. Oaspeţii pot practica gratuit sporturi de apă precum snorkelling, navigație şi caiac. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice motorizate, precum ski jet și tractări cu bărci gonflabile.

Localizare Hotel

Gaafu Alifu Atoll, Maldives

 

Facilitati Hotel

Complexul are 43 de vile deasupra apei și 25 de vile pe malul mării, majoritatea vilelor oferind vederi uluitoare la apus și 20 de vile cu propria lor piscină. Vilele au design elegant și contemporan, în culori izbitoare, WiFi gratuit, porturi de încărcare USB și prize universale.
Restaurantul Alita, deschis pe tot parcursul zilei, serveşte preparate din bucătăria pan-asiatică și are zone de luat masa în interior şi în aer liber, cu vedere la piscină și lagună. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și delicatese, iar complexul are un lounge bar deasupra apei - Vistas. Este disponibil şi un meniu care poate fi servit în vile, la orice oră.
Suvadiva este un spa cu tematică marină, care oferă o gamă largă de tratamente și terapii pentru oaspeți, inclusiv masaje, exfolieri, împachetări și tratamente faciale. Suvadiva Divers Maldives este un centru de scufundări certificat PADI, de 5 stele, și un centru de sporturi nautice, cu acces ușor la atolul Gaafu Alifu. Oaspeţii pot practica gratuit sporturi de apă precum snorkelling, navigație şi caiac. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice motorizate, precum ski jet și tractări cu bărci gonflabile.
 

Facilitati Camere

Complexul are 43 de vile deasupra apei și 25 de vile pe malul mării, majoritatea vilelor oferind vederi uluitoare la apus și 20 de vile cu propria lor piscină. Vilele au design elegant și contemporan, în culori izbitoare, WiFi gratuit, porturi de încărcare USB și prize universale.
 

Beach Villa

Suprafața vilei: 

67 m²

Aceste vile dispun de aer conditionat, balcon si cada.

Beach Pool Villa

Suprafața vilei: 

82 m²

Aceste vile dispun de aer conditionat, balcon si intrare privata.

Overwater Sunset Villa

Suprafața vilei: 

62 m²

Această vilă se află deasupra apei, în lagună. Vila este orientată spre vest.

Overwater Sunset Pool Villa

Suprafața vilei: 

81 m²

Aceasta vila are balcon si intrare privata.

 

 

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Fitness
Room Service
Babysitting
Schimb valutar
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.