Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kalima Resort and Spa Phuket


Descriere

Kalima Resort & Spa este o statiune cu vedere la mare, pe deal, la doar cateva minute de plaja Patong, cea mai buna destinatie pentru viața pe plaja dar si pentru petreceri din Phuket.

Facilitati camere

Camerele dispun de aer conditionat, balcon privat, TV prin satelit, minibar, bauturi si gustari, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, baie privata, halate de baie si papuci. Camera deluxe este conceputa incantator pentru a va oferi spatiu pentru a va relaxa, cu mobilier confortabil si decor frumos inspirat de natura. Camera spatioasa de 46 mp are o canapea pentru a va relaxa si a savura gustari si bauturi de la minibar. Camera Deluxe Sea View de 46 mp este plina de facilitati utile, in special un smartphone, care va ofera apeluri gratuite si informatii locale de calatorie.

 

Facilitati hotel

Piscina infinita are privelisti spectaculoase fiind pozitionata deasupra orizontului, aceasta dispune si de bar. De asemenea, exista si o piscina intr-o zona mai retrasa de pe deal pentru o ambianta mai intima. Busaba Sa ofera tratamente spa, masaje si terapii de infrumusetare. Busaba Spa este specializat in tratamente autentice de inspiratie thailandeza si folosește ingrediente 100% naturale si uleiuri esentiale. Centrul de fitness bine echipat are vedere la piscina tropicala infinita si este deschis intre 7:00 si 19:00. Kid’s Club este o zona de joaca interioara si dispune de groapa cu bile, zona de joaca moale si jucarii. De asemenea exista o gama larga de activitati, cum ar fi desenul si pictura pentru copii mici. La cerere este disponibil si babysitting. Terenul de minigolf cu noua gauri de pe versantul dealului este o experienta distractiva pentru toate varstele. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un restaurant pe acoperis, Malika Terrace, unde privelistile fenomenale si bucataria delicioasa va ofera o experienta de neuitat. La Lima Rock se serveste cafea proaspata si inghetata. Restaurantul Thai Taste ofera mancaruri locale autentice langa piscina. Daca preferati o experienta culinara mai privata, bucatarii pot aranja o cina romantica intr-un colt al statiunii.

 

Localizare hotel

Kalima Resort & Spa este amplasat pe coasta luxurianta a muntelui Kalim, un mic sat de pe coasta de vest din Phuket, la doar 2,5 kilometri de plaja Patong. Inconjurat de paduri si cu vedere la Marea Andaman. Acesta se afla la doar 5 minute de mers cu masina de cele mai populare cluburi de noapte, magazine si viata de plaja de pe insula. Aeroportul International Phuket se afla la o distanta de aproximativ 32km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Babysitting
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.