Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eden Beach Resort and Spa


Descriere

Eden Beach Khao Lak Resort & Spa este pozitionat pe un teren de 30.000 mp plin de gradini private. Cu servicii de 5 stele, inclusiv restaurante multiple, spa, masaj pe plaja, sala de sport, bar la piscina si yoga, Eden Beach Khao Lak Resort & Spa este vacanta tropicala ideala.

Facilitati camere

Eden Beach Khao Lak Resort & Spa ofera 54 de camera superioare, toate camerele sunt elegante si spatioase intr-un stil rustic din material natural. Oaspetii se pot bucura de un balcon privat, inconjurat de o gradina verde. Aceasta camera ofera un spatiu de 30mp si este dotata cu seif electronic, TV LED cu cablu, minibar, internet de mare viteza, facilitati pentru prepararea de cafea si ceai, telefon, uscator de par, aer conditionat controlat individual. Baia este spatioasa cu articole de toaleta de calitate, papuci de casa si halat de baie.

 

Facilitati hotel

Puteti sa va relaxati in centrul spa cu servicii complete ce cuprind masaje, tratamente corporale si tratamente faciale. Alte facilitati de care hotelul dispune sunt 4 piscine in aer liber, un centru de fitness si inchirieri de biciclete. Un serviciu de transfer la magazinele din apropiere este disponibil contra cost.  La Genesis Restaurant masa se poate lua de pe malul marii, care are un bar si vedere la piscina. De asemenea, puteti beneficia de room service.

 

Localizare hotel

La Eden Beach Resort and Spa din Khao Lak o sa fiti aproape de Khao Lak Beach si Nanton Beach. La mai putin de 5 km de acest hotel se afla Tabram Pier si Bannian Beach. Aeroportul International Phuket se afla la aproximativ 70 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Lift
Fitness
Room Service
Babysitting
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.