Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Dome Beach Hotel Resort

de la
1188  1022 
Tarif / persoana
* perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Combinand o calitate inalta a serviciilor cu ospitalitatea cipriota calda si prietenoasa, hotelul este potrivit pentru turistii de toate varstele si este cel mai popular in randul familiilor, datorita gamei largi de sporturi si divertisment oferite.

Tip masa: Premium All Inclusive.

Localizare: Dome Beach Hotel este situat ideal pe nisipurile aurii ale golfului Nissi, pe plaja Macronissos, la vest de Ayia Napa, intr-un cadru linistit, in mijlocul unor gradini frumos amenajate. Distanta pana la aeroportul Larnaca este de aproximativ 52 km.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, seif, minibar sau mini frigider, baie privata, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, 3 restaurante A la Carte ( grecesc, Italian si japonez), baruri, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, parcare, centru spa, sala fitness, 2 terenuri de tenis, teren de mini fotbal, teren de basket, magazin de suveniruri, Wi-fi.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, kids club.

Pagina web: https://www.tsokkos.com/hotel/Dome-Beach-Hotel-&-Resort/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.