Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELISSI BEACH HOTEL

de la
1043  939 
Tarif / persoana
* perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Situat pe o plaja de nisip premiata cu Blue Flag si la doar cateva minute de centrul orasului, acest hotel de 4 stele ofera 187 de camere, 38 de apartamente si diverse facilitati. Este o evadare ideala, oferind oaspetilor un sejur confortabil si de neuitat; fie ca este vorba de cupluri dornice de relaxare sau care doresc o evadare romantica fie familii care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, all inclusive.

Dotari camere: Camerele combina designul modern, eleganta si confortul si sunt doatate cu balcon privat, baie privata, aer conditionat, uscator de par , TV satelit , telefon, mini- frigider seif ( la cerere contra cost)

Facilitati hotel: Restaurantul principal al hotelului ofera bufete de mic dejun, pranz si cina, meniuri tematice din bucataria locala, italiana, mediteraneana, mancaruri vegetariene si o selectie vasta de vinuri, 2 restaurante a la carte, lobby bar, bar la psicina, centru spa, piscina exterioara cu umbrele, sezlonguri si prosoape, coafor, tren de tenis, sala de fitness, camera de jocuri , animatie pe timpul zileli si programe de divertismet in timpul serii, sali de conferinta

Facilitati copii: Loc de joacapentru copii , mini club piscina pentru copii

Plaja: Plaja publica de nisip la 20 m de hotel , sezlonguri si umbrele contra cost.

Pagina web: https://melissi.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.