Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gravity Aqua Park (ex. Samra Bay)


Descriere

Gravity Hurghada este situat direct pe plajă și la doar 5 minute fata de Aeroportul Internațional Hurghada. Hotelul este construit pentru a captiva călătorii de înaltă clasă și lux, prin arhitectura elegantă și atenția extremă acordată detaliilor în fiecare colț al hotelului. Clienții vor experimenta lux, confort și ospitalitate excelentă de la check-in pana la check-out. Hotelul are propria sa plajă privată cu o lagună naturală unică și se învecinează cu celebra promenadă cu restaurante, baruri, cafenele, cluburi și centre comerciale de renume mondial.

Localizare

Hotelul Gravity Hotel & Aqua Park se afla pe malul marii , în apropiere de centrul orașului Hurghada. Acesta este un hotel eleganat cu servicii si facilitati de calitate,asigurand oaspetiilor sai garantia unei vacante de neuitat.

Facilitati Hotel

Facilitati hotel: restaurantul principal, tip bufet, restaurante a la carte, lobby Bar, lounge Bar, terasă, bar pe plajă, snack bar la piscină; Centru Wellness & Spa care ofera masaje, baie turcească, saună, jacuzzi, salon de înfrumusețare, sală de fitness, aqua gym, aerobic, polo pe apă, teren de volei pe plajă, program de animație, muzică live, acces la internet Wi-Fi în lobby, sală de fitness, aqua gym, aerobic, polo pe apă, darts, tenis de masă, teren de volei pe plajă, program de animație, muzică live.
Facilitati copii: kids Club pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, spațiu de joacă, piscină, ateliere de creație, scaune în restaurante, kids corner, mini disco, pătuț (la cerere).

Facilitati Camere

Facilitati camere:baie cu cadă/duș, uscător de păr, aer condiționat, seif, minibar, telefon, TV, facilități pentru cafea/ ceai, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.