Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Beach Hotel


Descriere

Localizare: Magnificul Coral Beach Hurghada Resort este localizat la Marea Rosie, in apropierea orasului Hurghada si la 20 minute de Aeroportul International Hurghada.
Plaja: Hotelul are acces direct la plaja de nisip. Plaja, ce abunda in baruri si terase, este la doar 6 minute de mers de hotel.
Dotari camere: Hotelul dispune de 369 camerele duble si suite (classic, deluxe, premium si family) mobilate in stil European si dotate cu baie proprie cu cada sau dus si produse cosmetic de baie, aer conditionat controlat individual, mini frigider, TV cu canale prin satelit, seif, canapea si balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina.
Facilitati hotel: Hotelul ofera internet wi-fi gratuit in lobby, magazine, 2 piscine exterioare, restaurant principal ce serveste stil bufet, restaurant Andiamo serveste a la carte cu specific italienesc, bar la piscina, bar la plaja si snack barul Blue Moon.
Activitati: Centrul de fitness ce ofera sala de sport, sauna, camera de aburi si masaj. Echipa de animatie va tine oaspetii ocupati cu diferite programe si spectacole. Oaspetii mai activi au la dispozitie si teren de tenis, centru de scufundari, inchiriat de camile sau cai.
Facilitati copii: Piscina pentru copii cu tobogane, club pentru copii si loc de joaca amenajat afara.
http://coralbeachhotelhurghada.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.