Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Time Asma Hotel


Descriere

Situat convenabil aproape de Mall of the Emirates, precum și de cartierele de afaceri Barsha Heights, Media City și Knowledge Village, Hotelul TIME Asma oferă o cazare modernă pentru călătorii din Dubai. Găzduiește patru restaurante, facilități de top, un centru de fitness de ultimă generație și săli de întâlnire splendide, perfecte pentru orice ocazie, hotelul oferă mai mult decât o experiență tipică de cazare. Facilități și servicii: Acces la internet wireless de mare viteză în fiecare cameră și suită O mare varietate de canale de televiziune și filme locale și internaționale Balcoane private În cameră, facilități gratuite pentru ceai și cafea Seif în cameră Securitate 24 de ore din 24 Întreținere 24 de ore Serviciu de concierge 24 de ore pe zi Centru de afaceri Servicii de spălătorie și curățătorie chimică Saloane separate pentru femei și bărbați cu săli de masaj Piscina cu temperatura controlata Camere sau apartamente pentru nefumători Loc de parcare mare disponibil Hotelul TIME Asma oferă o colecție de camere moderne, bine amenajate, cu toate elementele esențiale luate în considerare. Toate camerele au mobilier elegant și elemente personalizate, de la paturi de calitate premium până la zone de lucru spațioase. Deluxe Room : O alegere confortabilă și cu gust. Camera King Deluxe oferă 32 m² spațiu de cazare sofisticat, dotat cu un pat king-size confortabil, baie privată, WIFI gratuit, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, seif electronic și smart TV de 49 inchi, uscator de par, fier de calcat.

Localizare

Situat convenabil aproape de Mall of the Emirates, precum și de cartierele de afaceri Barsha Heights, Media City și Knowledge Village, Hotelul TIME Asma oferă o cazare modernă pentru călătorii din Dubai. Găzduiește patru restaurante, facilități de top, un centru de fitness de ultimă generație și săli de întâlnire splendide, perfecte pentru orice ocazie, hotelul oferă mai mult decât o experiență tipică de cazare.

 

Facilitati Hotel

Facilități și servicii:

 Acces la internet wireless de mare viteză în fiecare cameră și suită

O mare varietate de canale de televiziune și filme locale și internaționale

Balcoane private

Serviciu de concierge 24 de ore pe zi

Centru de afaceri

Servicii de spălătorie și curățătorie chimică

Saloane separate pentru femei și bărbați cu săli de masaj

Piscina cu temperatura controlata

Camere sau apartamente pentru nefumători

Loc de parcare mare disponibil

 

Facilitati Camera

În cameră, facilități gratuite pentru ceai și cafea

Seif în cameră

Securitate 24 de ore din 24

Întreținere 24 de ore

Hotelul TIME Asma oferă o colecție de camere moderne, bine amenajate, cu toate elementele esențiale luate în considerare. Toate camerele au mobilier elegant și elemente personalizate, de la paturi de calitate premium până la zone de lucru spațioase.

Deluxe Room : O alegere confortabilă și cu gust. Camera King Deluxe oferă 32 m² spațiu de cazare sofisticat, dotat cu un pat king-size confortabil, baie privată, WIFI gratuit, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, seif electronic și smart TV de 49 inchi, uscator de par, fier de calcat.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.