Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tamani Marina Hotel & Apartments


Descriere

Cu vederi uimitoare la Palm Jumeirah, Dubai Marina si la oras, hotelul are o selectie eleganta de 245 de uniati de cazare confortabile.

Facilitati camere

Atmosfera calda si relaxata a fiecarei camere sau apartament este completata de caracterul distinctiv al culturii din Dubai prin operele de arta si decorul original care ilustreaza caligrafia araba. Apartamentele sunt elegante cu servicii ce va ofera confortul de acasa si luxul unei cazari intr-o zona bogata in atractii culturale, restaurante si magazine. Apartamentul este disponibil in trei teme de culoare, albastru, rosu si maro. Apartamentele sunt dotate cu articole de toaleta de designer, bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, aparat de cafea, zona de luat masa, un pat king-size, doua paturi twin, seif, televizor LCD si WiFi gratuit. Oferind 20 de metri patrati de spatiu, camera standard este disponibila la etajul 3 al hotelului, fiecare camera ofera o selectie de facilitati, inclusiv aer conditionat, perdele opace si baie privata. Camera este decorata cu gust si creeaza o ambianta unica si relaxanta.

 

Facilitati hotel

La etajul 4 al hotelului Tamani Marina puteti sa profitati de soarele din Dubai pe tot parcursul anului langa piscina infinita din aer liber de pe terasa. TAMANI Health & Fitness Club ofera o sala de sport foarte bine echipata cu echipamente de fitness de ultima generatie.Oaspetii se pot bucura de "ora pentru doamne" la sala de sport intre orele 19:00 si 20:00 in fiecare miercuri si duminica, de asemenea exista si sali de aburi separate, saune si vestiare cu dus.

 

Localizare hotel

Hotelul ofera acces usor la multe atractii populare, cum ar fi Dubai Marina Mall, Palm Jumeirah, Emirates Golf Club si Jebel Ali Race Course.Cea mai apropiata statie de metrou se afla la cativa pasi de hotel iar statia de tramvai Al Sofouh este accesibila de la intrarea in hotel. Aeroporul se afla la o distanta de aproximativ 32 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Transfer aeroport
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Lift
Fitness
Room Service
Piscina interioara
Camere familii
Parcare
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.