Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Taj Exotica Resort & Spa, The Palm, Dubai


Descriere

Taj Exotica Resort & Spa, The Palm, Dubai face parte din emblematica insula Palm Jumeirah, hotelul este inconjurat de nisipuri albe unde oaspetii pot descoperi apele calde ale Marii Arabiei.

Facilitati camere

Camerele sunt decorate intr-un stil elegant si modern si sunt dotate cu Smart TV, mini bar, facilitati pentru cafea si ceai, halate de baie si papuci de casa. Cu vedere la intinderile luxuriante ale statiunii, Camera Luxury Resort View are balcon, decor elegant si un spatiu generos de 45 mp. Proiectata in nuante de auriu si albastru, fiecare camera are lenjerie de pat de plus, spatiu de lucru si o baie spatioasa, cu cada si cabina de dus. Cu vedere panoramica la Marea Arabiei, camera de lux cu o dimensiune de 45 mp are balcon si este dotata cu facilitati pentru calcat, minibar, seif avand de asemenea, un decor elegant intr-o paleta culorata de auriu si albastru. Cu un spatiu generos de 60 mp, aceasta camera de familie de lux cu vedere la mare este perfecta pentru familiile care viziteaza Dubai. Are un balcon cu vedere la Marea Arabiei, lenjerie de pat de plus, spatiu de lucru spatios si baie cu o cada separata si cabina de dus. Situata la etajele superioare, cu un balcon cu vedere la Marea Arabiei, camera Exotica ofera acces la exclusivistul Taj Club Lounge, impreuna cu facilitati de lux, cum ar fi lenjerie de pat de plus, canapea extensibila, spatiu de lucru si o baie spatioasa cu cada si cabina de dus. Suita de lux cu vedere la mare este decorate intr-un stil modern si ofera o zona de living spatioasa, cu vedere la Marea Arabiei. Pe langa accesul la Taj Club Lounge exclusivist, suita este dotata cu o toaleta pentru oaspeti si spatiu suplimentar pentru bagaje.

 

Facilitati hotel

Fiecare zi incepe cu o sesiune energizanta a Scolii de Yoga Bihar si se termina cu apusul soarelui langa cea mai lunga piscina din Palm, de 70 de m. Calatoria dumneavoastra de wellness continua la renumitul Jiva Spa, unde va puteti bucura de optiunile de tratamente Ayurvedice, masaje revigorante si terapie de cuplu cu uleiuri cu infuzie de aur si lenjerie ecologica vopsita cu plante medicinale, in timp ce cei 230 de metri de plaja privata cu cabanele aerisite fac din aceasta relaxare o experienta cu adevarat racoritoare. Familiile beneficiaza de divertisment personalizat in zonele exclusive concepute pentru activitatile lor preferate, de la jocuri video si zone de joaca pana la o serie de activitati sportive in spatiile special construite, inclusiv un teren de tenis. Buticuri de lux, impreuna cu saloane pentru barbati si femei, sunt, de asemenea disponibile, in timp ce un transfer direct cu transfer la Nakheel Mall deschide o varietate de oportunitati. Gastronomia este variata si cuprinde bucataria indiana progresiva din Varq pana la glamourul din Raia, barul si lounge-ul cu vederi pitoresti ale orizontului Palmierului se extind perfect peste insula. Fiecare experienta, fie un brunch delicios, fie un ceai de dupa-amiaza in timp ce sunt ascultati muzica traditionala live este o experienta de neuitat. Cand vine vorba de sarbatorirea marilor momente ale vietii, posibilitatile sunt variate, cu spatii distinctive, hotelul are doua sali de bal Royale spectaculoase si opt sali de intalnire.

 

Localizare hotel

Taj Exotica Resort & Spa, The Palm, este situat in semiluna de est a insulei Palm Jumeirah. Aeroportul International Dubai este la 42 de kilometri de hotel. Turnul Burj Al Arab, Mall of the Emirates si Aquaventure Waterpark se afla la un drum cu masina de aproximativ o jumatate de ora.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.