Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRYP by Wyndham Dubai - Barsha


Descriere

Acest hotel are facilitati de top inclusiv o piscina in aer liber, un club lounge, restaurante de specialitate, o sala de sedinte si serviciu de transfer gratuit la plaja si mall.

Facilitati camere

Hotelul detine 650 de camere cu aer conditionat si minibar. Baile au dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, prosoape, papuci de casa si halat de baie. Facilitatile includ seifuri, fier de calcat, TV cu ecran plat, ceas desteptator, servicii de streaming, birouri, iar serviciul de menaj este asigurat zilnic. Apartamentele au balcon si spatiu de zi separat, in timp ce camerele de familie ofera o camera comunicanta pentru copii. 

Facilitati hotel

Situata la primul etaj, Lola Taberna Espanola, este restaurantul unde o sa va simtiti ca pe strazile pline de viata din Andaluzia din sudul Spaniei, casa Lolei Flores este simbolul flamenco si inspiratia din spatele locatiei. Aici regasiti paella de renume mondial originara din Valencia, branza sfaramicioasa Manchego din regiunea centrala, pana la patatas bravas din Madrid - meniul aduce un omagiu mancarurilor delicioase pe care Spania le are de oferit. Descoperiti diversele bucatarii din Grecia si din estul Mediteranei la Soluna Bar & Lounge. De la mancaruri grecesti gustoase in stil stradal pana la Mezzeh traditional arab, aici veti regasi mancare de inalta calitate si bauturi delicioase. De asemenea, hotelul detine si un centru de fitness deschis non-stop si o piscina in aer liber. Alte faciliati ale acestui hotel includ acces gratuit la internet wireless si servicii de concierge. Un serviciu de transfer gratuit va va duce la plajele si mall-urile din apropiere.

 

Localizare hotel

Situat ideal in apropiere de Aeroportul International Dubai (DXB), hotelul este aproape de atractii de top, cum ar fi Palm Jumeirah si Burj Khalifa. De asemenea, se afla la doar cativa pasi de statia de metrou si la aproximativ 5,5 km de Mall of the Emirates.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.