Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights


Descriere

Hotelul este amplasat in zona centrala a cartierului de Business, cu un centru spa, sală de sport, piscină și restaurante la Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights. Ne aflăm la câțiva pași de stația de metrou Dubai Internet City, care vă face legătura cu Dubai Marina și Dubai Exhibition Centre. Aveti acces cu ușurință la emblematicul Palm Jumeirah și la mall-urile care oferă mai mult decât cumpărături grozave — Dubai Mall găzduiește Dubai Aquarium & Underwater Zoo, în timp ce Mall of the Emirates oferă Ski Dubai. Veți fi la 28 de kilometri de Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și la 38 de kilometri de Aeroportul Internațional Al Maktoum (DWC). Hotelul ofera posibilitatea de a lua masa la unul din cele trei restaurante din incintă acestuia sau puteti organiza o conferinta în spațiul de evenimente special amenajat. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, minibar, aparat de cafea/ceai, birou, seif, articole de călcat, uscător de păr, produse de baie, halate, papuci, covorașe de rugăciune și apă îmbuteliată. De asemenea, oferim servicii de curățătorie chimică, un magazin universal și concierge.

Localizare

Hotelul este amplasat in zona centrala a cartierului de Business, cu un centru spa, sală de sport, piscină și restaurante la Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights. Ne aflăm la câțiva pași de stația de metrou Dubai Internet City, care vă face legătura cu Dubai Marina și Dubai Exhibition Centre. Aveti acces cu ușurință la emblematicul Palm Jumeirah și la mall-urile care oferă mai mult decât cumpărături grozave — Dubai Mall găzduiește Dubai Aquarium & Underwater Zoo, în timp ce Mall of the Emirates oferă Ski Dubai. Veți fi la 28 de kilometri de Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și la 38 de kilometri de Aeroportul Internațional Al Maktoum (DWC).

 

Facilitati Hotel

Hotelul ofera posibilitatea de a lua masa la unul din cele trei restaurante din incintă acestuia sau puteti organiza o conferinta în spațiul de evenimente special amenajat.

 

Facilitati Camera

Fiecare cameră are TV cu ecran plat, minibar, aparat de cafea/ceai, birou, seif, articole de călcat, uscător de păr, produse de baie, halate, papuci, covorașe de rugăciune și apă îmbuteliată. De asemenea, oferim servicii de curățătorie chimică, un magazin universal și concierge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.