Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marriott Resort Palm Jumeirah


Descriere

Situat pe plaja emblematicului Palm Jumeirah, primul Marriott Resort din Dubai oferă tot ce este mai bun pentru ambele tipuri de turisti ce il viziteaza ; oferind cele mai bune servicii atât călătorilor în căutare de agrement, cât și călătorilor de afaceri. Cu o conjuncție convenabilă cu șoseaua Sheikh Zayed din Dubai, care leagă zona centrală și Burj Khalifa cu principalele mall-uri și cartierele de afaceri, stațiunea este punctul de plecare ideal pentru a explora tot ceea ce Dubai are de oferit. Camerele noastre au balcoane private și oferă lenjerie de pat de lux, Wi-Fi gratuit și room service 24 de ore pe zi. Bucurați-vă de o baie în piscina de pe plajă a complexului, antrenament în centrul de fitness sau relaxați-vă la Saray Spa. Tinerii călători se pot bucura de propriul lor spațiu la Kids Club. Complexul are 10 restaurante care includ preparate din bucătăria coreeană, italiană, japoneză și mexicană. În fața hotelului se află promenada Palm West Beach, unde oaspeții se pot relaxa pe plaja privată a hotelului, pot înota sau se pot bucura de sporturi acvatice în apele Golfului Arabic, pot explora restaurantele de-a lungul promenadei și mai mult. Toate camerele și suitele au balcoane private cu vedere la Golful Arabic ; Un spațiu de lucru ergonomic și acces gratuit la Wi-Fi de mare viteză vă mențin conectat în timp ce vă aflați în Dubai Camere de oaspeți Marriott frumos proiectate, începând de la 41 de metri pătrați și toate cu vederi uimitoare Camerele și apartamentele noastre de la nivel executiv oferă spațiu suplimentar și acces la M Club Lounge

Localizare

Situat pe plaja emblematicului Palm Jumeirah, primul Marriott Resort din Dubai oferă tot ce este mai bun pentru ambele tipuri de turisti ce il viziteaza ; oferind cele mai bune servicii atât călătorilor în căutare de agrement, cât și călătorilor de afaceri. Cu o conjuncție convenabilă cu șoseaua Sheikh Zayed din Dubai, care leagă zona centrală și Burj Khalifa cu principalele mall-uri și cartierele de afaceri, stațiunea este punctul de plecare ideal pentru a explora tot ceea ce Dubai are de oferit.

Facilitati Camera

Camerele noastre au balcoane private și oferă lenjerie de pat de lux, Wi-Fi gratuit și room service 24 de ore pe zi. Bucurați-vă de o baie în piscina de pe plajă a complexului, antrenament în centrul de fitness sau relaxați-vă la Saray Spa

Toate camerele și suitele au balcoane private cu vedere la Golful Arabic ;

Un spațiu de lucru ergonomic și acces gratuit la Wi-Fi de mare viteză vă mențin conectat în timp ce vă aflați în Dubai

Camere de oaspeți Marriott frumos proiectate, începând de la 41 de metri pătrați și toate cu vederi uimitoare

Camerele și apartamentele noastre de la nivel executiv oferă spațiu suplimentar și acces la M Club Lounge

 

Facilitati Hotel

Tinerii călători se pot bucura de propriul lor spațiu la Kids Club. Complexul are 10 restaurante care includ preparate din bucătăria coreeană, italiană, japoneză și mexicană. În fața hotelului se află promenada Palm West Beach, unde oaspeții se pot relaxa pe plaja privată a hotelului, pot înota sau se pot bucura de sporturi acvatice în apele Golfului Arabic, pot explora restaurantele de-a lungul promenadei și mai mult.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.