Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina View Hotel Apartments


Descriere

Descriere: Amplasat in centrul portului de agrement din Dubai, Marina View Hotel Apartments combina confortul cu eleganta exotica.

Localizare: Situat la aproximativ 2 km de Marina Beach si la
35 de km pana la aeroportul international Dubai.



Dotari camera: Apartamentele sunt spatioase, primitoare si confortabile, satisfacand nevoile fiecarui tip de oaspete, bucataria bine echipata, zona de luat masa si zona de lounge in fiecare apartament, paturi matrimoniale sau paturi twin, internet, Tv cu ecran plat.Baie privata cu cabina de dus sau cada.



Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor piscina exterioara si piscina pentru copii (contra cost), sala fitness (contra
cost), sauna (contra cost), access WI-Fi (gratuit).Masa poate fi servita la
restaurantul Mosaic al hotelului.


Web: https://www.marinaviewhotel.com/




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.