Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island


Descriere

Amplasat pe insula Marjan, hotelul dispune de o plaja privata de 650 de metri. Acest complex ofera 13 optiuni de luat masa, un centru de spa si o varietate de piscine interioare si exterioare.

Facilitati camere

Camerele si apartamentele confortabile ale hotelului sunt spatioase. Camerele standard sunt decorate cu o paleta de culori mai naturala, in tonuri de crem si auriu, in timp ce camerele Deluxe si Bay Club au o atmosfera mai contemporana, cu accente stralucitoare de turcoaz si galben. Facilitatile camerei includ minibar, aparat de cafea, TV cu ecran plat, halate de baie si papuci. Cele mai multe camere au balcon privat, dar unele camere Bay Club sunt la parter, cu acces direct la plaja. Unele camere au o canapea extensibila. 

Facilitati hotel

Bucurati-va de optiunile de luat masa la cele 13 restaurante si baruri, inclusiv un restaurant deschis toata ziua, 4 restaurante de specialitate, un bar pe acoperis, bar la piscina, lounge, cafenea si club de noapte. Hotelul dispune de un club pentru copii recent renovat cu o zona privata de jocuri arcade pentru adolescenti si un loc de joaca in aer liber. Exista, de asemenea, o zona acvatica cu barci de pirati si cu o multime de tobogane de apa. Stațiunea are cea mai mare barca Tarzan din Orientul Mijlociu, cu doua trambuline, doua platforme de scufundari, un tobogan cu apa si un leagan mare din franghie. Complexul are un centru de fitness si 7 piscine cu temperatura controlata. Centru Spa are 7 sali de tratament, un jacuzzi, o sauna si o baie de aburi.

 

Localizare hotel

Al Hamra Mall si Al Hamra Golf Club sunt toate la 10 minute de mers cu masina, in timp ce Manor Mall si Al Hamra Red Souk sunt la 20 de minute. Printre atractiile din apropiere se numara Jebel Jace Flight, o aventura frumoasa catre Swidi Pearl Farm, cea mai lunga tiroliana din lume certificata de Guinness World Records. Celebrul oras Dubai se afla la mai putin de o ora cu masina de Ras Al Khaimah. Aeroportul International Ras al Khaimah se afla la o distanta de aproximativ 35 km. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Sporturi
Piscina interioara
Babysitting
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.