Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ ROTANA JUMEIRAH BEACH

   Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la
935 
Tarif / persoana
* perioada 27.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Web page:
http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotana

Spa & Welness:
Oaspeţii se pot destinde pe tot parcursul zilei la Sundeck Pool Bar intr-o atmosfera relaxata sau pot opta pentru centrul spa unde pot beneficia de sauna, baie cu aburi, masaje de relaxare.

Drinks & Food:
Amwaj Rotana oferă 6 opţiuni de luat masa, care includ 3 concepte originale premiate, cum ar fi Rosso, cu mâncăruri tradiţionale italiene, precum şi renumitul lanţ teppanyaki american-japonez Benihana. Poti opta si pentru room-service disponibil 24 de ore sau te poti relaxa cu o bautura la bar sau la piscina.

Sport si Divertisment:
Sala de fitness este echipata cu aparatura cardio si aparatura pentru a te mentine in forma. Iti poti petrece timpul liber la piscina sau poti opta pentru excursii in desert, pescuit, golf, excursii pe insula, cluburi de noapte sau mall-uri.

Locatie:
Hotelul se afla amplasat intr-o locatie superba, chiar in cartierul de afaceri principal al Abu Dhabi cu vedere spre mare, la 120 de m de plaja privata, 19 km de centrul orasului si 30 de km de aeroportul international din Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.